Fatma0715 16esranur evet haklısın canım ama inanır mısınız internet çok aklımı karıştırdı iyisiyle kötüsüyle mide bulantısı geçtiyse bebeğin gelişimi durmuştur devam ediyorsa bebeğin gelişimi iyidir gibi
hayallliiim Fatma0715 benm Mart’ta bulantım bir anda kesildi tabi ilk gebelik bilemedim meğer bebeğimin kalbi durmuş 🥺21 gün öyle gezmişim Şimdi ikinci gebeliğim Çarşamba midem bulanıyordu hi anda bıçak gibi kesildi dedim eyvah yavrum yine gitti koşa koşa gittim hastaneye alalha şükür iyi yani evham asla yapma evet internette öyle yazıyor ve bizzat bende yaşadım ama bu sefer de pat kesildi ama bişey yokmuş yani tek belirti o ol olmuyor benim kontrole 10 gün vardı gittim artık ama dediğim gibi bende sen gibi korktum hatta sıra beklerken agladım ama Allah bağışladı sende bende tüm hamişlerde sağlıkla alallım kucaklarımıza kuzum
Fatma0715 Deletedmom83940 canım ilçede yaşıyorum fakat kadın doğum acili yokmuş nasıl olmuyor bende bilmiyorum ama bakmıyorlar bile bi izolasyon takıp geri gönderiyorlar daha önce gitmiştim oradan biliyorum
Fatma0715 hayallliiim amin inşallah canım benim bebeğinin kalbi durduğunda başka bir belirtin falan oldu mu?
ardenmom Fatma0715 ben de 10. haftaya yeni girdim bir kaç gün önce bulantım kesildi diye seviniyordum tekrardan başladı maalesef. Her şey yolundadır merak etme.
Fatma0715 ardenmom inşallah canım tek öyle olsun bugün kontrole gideceğim özel doktora bakalım inşallah hayırlı haberlerle dönmek de nasip olur dua edin Allah rızası için 🤲🏻♥️
Beyza-M Benimde 3 4 gün kesilmişti, sonra tekrar bı başladı Allahh 2 gün canıma okudu sonra tekrar kesildi. 3 gün önce kontrolüm vardı bebisimde çok iyi şükür. Asla korkutma kendini ara ara oluyor öyle. 12. Haftamdayim bende
Fatma0715 Burcuuuuu normal olarak progestan ve folik asit kullanıyorum mide bulantısı için ilaç verdi fakat kullanmadım hiç
Mucizeminnos Fatma0715 sağlıklıdır bebeğiniz merak etmeyin her hamilelik ayrıdır belli bi süre sonra geçiyo belirtiler o yüzden sizin de geçmiş belirtileriniz ilerleyen haftalarda da zaten farklı belirtiler olabiliyo
mucize_bebekk Fatma0715 sadece iki günlüğüne gelmedi dedim herhalde artık geçecek ya da azalacak iki gün sonra daha berbat bi şekilde geldi yemek yemek istemiyodum artık o derece inşallah öyle birşey yaşamazsın da yavaştan geçer 🥴🥴
Fatma0715 mucize_bebekk inşallah canım ama inanır mısın sağlıklı olduğunu bileyim hepsini çekmeye razıyım ☺️♥️
Beyza-M Fatma0715 lekelenmen yoksa korkma canım, her lekelenme de bebekle ilgili olmuyor. Benim ilkinde kalbi durmustu lekelenmem oldu anladım. Bu hamileliğimde de oldu lekelenmem ama bebekle keseyle hiç ilgisi yokmuş çok şükür. İçini rahat tut birkaç güne tekrar belirtilerin başlayabilir arada geliyor gidiyor
ardenmom Fatma0715 tüm hamilelere dua ediyorum🙏🏼 Olumsuz düşünme ne olursa olsun. Nasıl geçti kontrolünüz