Fatma0715 Merhaba arkadaşlar ben 10 haftalık hamileyim 1.5-2 haftadır aşırı bulantım ve kusmalarım oluyordu fakat 2 gün öncesi bi anda kesildi böyle birşey yaşayan varmı aranızda lütfen yardımcı olur musunuz??
Mucizeminnos Fatma0715 belli bi süre sonra belirtiler yok oluyo zaten ne güzel işte kusmanız kesilmiş
16esranur Fatma0715 Bnmde öyle oldu sevindm bitti diye ama 3 gün sonra aynen devam etti inşallah sizin bitmiştir ☺️
Feridece28 Fatma0715 yaşamadım ama artık keşke yaşasam benim de birden bire kesilse diye dualar ediyorum 7 ay oldu hala bulantı 😁 kesilsin kız daha ne istiyorsunnn
Fatma0715 Mucizeminnos 12. Haftaya doğru yavaş yavaş kesiliyor diye biliyorum ama ne bileyim bazı yerlerde kalbi durduğunda veya gelişimi durudupunda oluyor diye okudum panik oldum
Fatma0715 Deletedmom83940 benim birde kasıklarımın alt tarafında hafif sızlama var çok korktum bebeğin gelişimi kalp atışı vs durduğu için aniden olur gibi yazılar okudum
Fatma0715 16esranur önce mide bulantım kesilsin diye dua ederdim şimdi ise sağlıklı olduğunu bileyim midem bulansın diye ediyorum çok farklı psikolojiler 🤦🏼♀️
Fatma0715 Feridece28 korkunç şeyler okudum canım yaaa 🥺 değilse iyi ama mide bulantısı beneğin gelişiminin iyi olduğu anlamına geliyormuş sanırım
Fatma0715 siriniko2511 inşallah problem yoktur dua eder misiniz Allah rızası için 🙏🏻 Bundan önce bir bebeğimi kaybettim korku içerisindeyim açıkçası
Fatma0715 1Ada1 Allah yardımcımız olsun canım çok zor ve stresli dönemler inşallah miniklerimizi sağ Salim kucağımıza almak da nasip olur 🙏🏻😘
Mucizeminnos Fatma0715 sağlıklıdır bebeğiniz merak etmeyin her hamilelik ayrıdır belli bi süre sonra geçiyo belirtiler o yüzden sizin de geçmiş belirtileriniz ilerleyen haftalarda da zaten farklı belirtiler olabiliyo
kuzucumoglum Fatma0715 o haftalarda biraz olsun iyiydim sanki şimdi 12 haftalık oldum akşam kusma sabah kusma başa sardım sanki geri
Deletedmom83940 Fatma0715 istersen bi kadın doğum aciline git sancım var falan kalp atışını dinlemek istiyorum de
16esranur Fatma0715 Evet biliyorm o duyguyu bulantı olunca bebeği iyi hissediyor insan ama çekmesi de zor oluyor bulantıyı
Fatma0715 16esranur evet haklısın canım ama inanır mısınız internet çok aklımı karıştırdı iyisiyle kötüsüyle mide bulantısı geçtiyse bebeğin gelişimi durmuştur devam ediyorsa bebeğin gelişimi iyidir gibi
Fatma0715 Deletedmom83940 canım ilçede yaşıyorum fakat kadın doğum acili yokmuş nasıl olmuyor bende bilmiyorum ama bakmıyorlar bile bi izolasyon takıp geri gönderiyorlar daha önce gitmiştim oradan biliyorum