Nus_12 Aytiii inan anlatsam sasarsin iyilik yapan kötülük goruyo bana bu halimle de öyle rahat konustularsa artık hiç bişey beklemem.ufak bı durumda çeker giderim ama karnımdaki canı skntiya sokmak istemiyorum
Nus_12 Deemetibostnci ben sinirlendim karnım sertlesti bebeği duusndum hemen abdest aldim uzandım geçti elhamdülillah
Deemetibostnci Nus_12 yok eşimin telde mesaj yakaladım gec gece bide kadın tanıdık sülük gibi yapıştı hayatımıza herşey yoluna girdi dedim eşimle çok mutluyum dedim karı seni unutmadım özledim DİE dm atmış o an ki delirmem mütişdi
[silindi] nrsen 1. Buçuk yıllık evliyim doğuma kaldı son 1ay eşim krizden nasibini aldı da inşAllah kaynanam ben doğurmadan almaz ve sonrasında tâbi 👀
Kubra_miray_szr Nus_12 neden hamile halinizle size oyle davranıyor ki düşünmüyor mu ya bisey olsa size bebeğe 😞
2prensesannesiiii Nus_12 3 kaybım var denemeye devam 2 kimyasal gebelik 1 kalp durması sonucu kürtaj 🤷🏻♀️
Deletedmom_34 Nus_12 ben her gün sinirli gezdim bir dönem. Ve bebeğim gerçekten taş gibi olurdu, saatlerce kaskatı haldeydi, hatta şuan 9 aylık biraz asi bir bebek, ben kendimi suçluyorum, o kadar sinirlenmesem eşimi takmasam belki daha uysal bir yabrum olurdu
Brckose61 Nus_12 ben de 3 defa oldu sinir krizi geçirdim ama sonra gördüm ki bir tek bana ve bebeğe zararı var bj durumun o yüzden sakın kalmayı deniyorum artık. Evde bakara süresini açıp dinlemenizi tavsiye ederim
Nus_12 Brckose61 inşirah süresi dinlemenizi de tavsiye ederim evet kendimize zararı var o yüzden sakin kalmak en iyisi
yabadabaduu Nus_12 tam bi hafta önce bende sinir krizi geçirdim o durumda bebeğime bişey olacak diye eşim yüzünden kitlendim yarım saat nefes darlığı yaşadım ölüyorum sandım ama çook şükür kanamam da olmadı hastaneye gitmeden sakinleşebildim Allahım kimseye yaşatmasın krizde kasılınca bebek kim bilir içerde ne hissediyor ne hale geliyor