Nus_12 Eşimden dün olmadık laflar kelimeler yedim bırakıp gdicrktim ama dahakotu olurum düşünurum diye durdum abdest aldım inşirah süresi açtım uzandım hemn şükür iyiyim bebekle
safis_erdemli Nus_12 ben geçirdim maalesef ağır ithamlar yüzünden biraz kanamam oldu bebek etkileniyor hemen ama şükür dinlenmekle dualarla geçti Rabbim kimseye yaşatmasın 🙏🏻
busracnr Nus_12 ben defalarca sinir krizi geçirdim ve öyle sakin kalan bi insan da değilim çok kötü oluyor ama bi sıkıntı olmadı çok şükür
Ozlem2206 Nus_12 ben çığlık çığlığa bağırdım hıçkırarak ağlayıp sinir krizine girmiştim henüz 22 haftalıkken kanamam olmadı ama çok kasılma hissedince acile gittim 30-40 arası sancım çıkmıştı nst de bi gece yatıp sancım geçince çıkmıştım hiçbirşey umrunuzda olmasın bebeği ve kendinizi düşünün gerçekten asla değmez derin bi nefes al ve siktir et😏
Aytiii şekerim fazla çıkmıştı hastanedeydim ve üstüne yeni doğum yapan kız vardı, sen doğuruyon doğuruyon diye tutturunca daha korku-sinir krizine girdim göz yaşım durmuyordu, kendimi tanıyamadım normalde sakin biriyimdir..bu arada 28 haftamdaydım
Nus_12 Aytiii bende 28 olucam bı iki gun sonra inşallah şükür bişey yok ama söylenen kelimeler kulağımda dua ediyorum sabrediyorum sakinsem karnımdaki bebek için sakinim o iyi olsun diye gebe biriyle nasıl konuşacağını bilmeyen insandan artık bişey beklemiyorum üzüntümün sinirimjn iki kat olmasının sebebi de o ama sabr
Nus_12 Ozlem2206 bana bu halimle öyle rahat konuşanlara susuyosam bebeğim için bı emanet var karnımda ama bundan sonra hiç beklentim yok kaldı iki ayım zaten
Zuhalsebu Ozlem2206 ben de aynı şekil oldum 23 haftalıkken sonra bebeğimin hareketleri kesildi acile gittik nstye bağlamadılar anlaşılmaz deyip kontrol ettiler sadece yarım saat doktor bekledim o arada sakinleştim bebeğimde de bişey çıkmadı çok şükür onun üstüne 2 hafta sonra da sağolsun annem kriz geçirtti önceki kadar ağır olmasa da onda doktora gitmedim ama bişey olmadı sanırım bi gariplik yok çok şükür Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı
Aytiii Nus_12 Malesef erkekler bizim gibi hassas düşünemiyorlar canım. Şimdi biz aşırı hassasız..sen iyisi boş ver, aç komedi film otur izle..ben öğle 31 haftayı geçirdim😊
Elisam123 Eşimle tartışıp krizlere girmiştim ertesi güne doğurdum sancılarım çok yüksek çıkınca sezeryan almışlardı ama şimdiki aklım ols hiç de keyfimi bozmam yatar uyurum 4 gün uyku uyumadım o krizle birlikte doğumun etkisiyle
Nus_12 Aytiii inan anlatsam sasarsin iyilik yapan kötülük goruyo bana bu halimle de öyle rahat konustularsa artık hiç bişey beklemem.ufak bı durumda çeker giderim ama karnımdaki canı skntiya sokmak istemiyorum
nrsen Nus_12 benn ben bennnn Pimi çekilmiş bomba gibiiyim resmen 😅 normalde de hemen sinirlenip parlayan biriyim yani malesef😞 şimdi daha beterim. Doğuma 3 gün kaldı Allahım benim gazabımdan onları muhafaza etsin☺️☺️☺️☺️
Deemetibostnci Ben geçirdim hemde ne sinir bağırmaktan sağa sola vurmaktan karnım taş oldu bağırırken hep saldım aşağıdan Bi ara dogurcam sandım sonra istiğfar ettim çok kötü Bi geceydi o an hamilelik bebek hiç bişi aklıma gelmedi
nrsen Deemetibostnci benimde böyle çok şiddetli kriz geçirmişliğim var ya. Kaynanamla tartışmaya girdk evden çktım gittim evini bastım. birden oldu nasıl oldu anlamadm yani tencere tava hepsini fırlatmaya başladım oda korktu oturdu ağladı sadece o ağladıkça ben bagırdım çagırdım. Eşimle kayınpedermm kaynım film izler gibi izledi beni bi sakinleştirenediler. Sonra tansiyonuma falan baktılar. Öyle delirmişim ki anlatamam 8 yılın acısını çıkartmıştım vallahi 🥹Sesm öyle bi kısılmıştı ki 1 ay kendme gelememiştim. Ama şimdi elhamdulillah o günden beridir mum olmuşlardı.
Nus_12 Deemetibostnci ben sinirlendim karnım sertlesti bebeği duusndum hemen abdest aldim uzandım geçti elhamdülillah
[silindi] nrsen 1. Buçuk yıllık evliyim doğuma kaldı son 1ay eşim krizden nasibini aldı da inşAllah kaynanam ben doğurmadan almaz ve sonrasında tâbi 👀
Sedaaa19 Nus_12 ah cnm eşimin ailesine sesimi çıkaramıyorm eşim sürekli kendini ezdirme konuş beni muhatap etme kendini savun diyor ama ben ne hayır diyebiliyorm ne yok temizliğine çağırır giderim kaynanam ne dese atlarım diyemiyorm yok diye eşim sürekli kendini kullandırıyon ezik söyle böyle diye bir kere çok üstüme geldi bende sinir krizi geçirdm 25 haftaliktm o zaman 1 gün hastende yattım kasığım belim çarpıntım neler neler çok takıntılı bir insanım eşim hrr zaman destekcm bana en ufak laf ettirmez ailesine ama ben çok safım aşırı bu huyumdan nefret ediyorum ve sürekli ailesine yok diyemediğim için eşimle tartışıyoruz … Ah ah anlatsam roman olur …..