Elvanguzel Deletedmom_7 29+0 Kayseri serin çok şükür kıyafetleri 20.haftalarda hazırlayıp vakumladim besigimiz kurulacak sadece başka bir işimiz kalmadi erken doğum riskimde var iyiki halletmisim daha önceden şimdi dahada ağırlaştım riskten dolayı da çok fazla hareket etmiyorum 🤗 Sağlıkla doguralim inşallah 🤲🙏
Deletedmom_7 Elvanguzel amin inşallah erken hazırlamanın artısi çok valla. Rabbim sizin de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😊 Beşiği biraz erken kurun bazı besiklerde koku oluyor özellikle park yataklarda
aksel1045 YBusraS Manisa Salihli deyim bende 30 haftalık olduk sıcaklardan nefes almaya korkar oldum hamilelikte mi böyle hissediyorum yoksa hep böyle sicakmi geçen sene bu kadar sıcak değildi sanki rabbim bugün hamilelere yardım etsin ins
YBusraS aksel1045 Vala geçen sene de sıcaktı manisa ama en azından hamile olmadığım için evden çıkabiliyordum şuan giyinip evden çıkmak ölüm gibi sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimizi inşallah unuturuz bunları 😍
Sybell 29+5 haftadayım, Mersin epey sıcak. Ben yıkadım, ütüledim. Çantayı hazırladım. Yani çok ağırlaşmamama rağmen çok yorucu oldu. Tavsiyem zaman ilerlemeden hazırlayın. Özellikle ütü çok yordu
Deletedmom_7 Sybell valla öyle farkında olmadan da birsuru şey almışım yıkama yeni bitti ayrılıp utulenecek eklem ağrısı ve bel ağrısı yaşadığım için günlere yaydım bir hafta sürer artık 😬
Pinpirikanne Sybell bnde 30 haftdaym yikamayi düşünüyorum ama kokar toz olur gene diye düşündüm cantayinin icinde bsey olmaz dmi canm bugünlerde yıkayıp bayramdan sonra çantamı hazirlym dym
Nus_12 Deletedmom_7 insanlara iyi olursanız o kadar kötü oluyosunuz bunu soyleyim yeterli bu en yakıniz eşinizse daha çok yoruyor
Deletedmom_7 FSCMK bir tek ben mi böyleyim diyordum yalnız değilmişim valla sürekli yatıyorum oturunca bile belim ağrıyor.
Selcanmeral Deletedmom_7 Buca kadın doğum hastanesini düşünüyorum özel fiyatları ağır geliyor malesef peki siz nerde düşünüyorsunuz
kadrfdan Ezgi_Mercan aa aynıyız bende 26+5 gebe okuluna gittim de 7.aydan sonra hastane çantasını hazırlayın diyor ebeler Bayramdan sonra bende baslicam yıkamaya sonra da yavaştan hastane çantasını hazırlarım 30 31 . Haftalarda
Deletedmom_7 cileklicookie bel ağrısı bende de çok var malesef 🥺 bazen parol almak zorunda kalıyorum o da bir işe yaramıyor
cileklicookie Deletedmom_7 bende hic ise yaramiyoe parol masaj aleti var ya onu çalıştırıyorum her aksam muhakkak uyumadan evvel Birde gun icinde takip ediyorum 8 ila 12 bin arasi adim atiyorum buda cok tetikliyor biraz daha sakin gecirirsem gunu inan daha az agrim oluyor
annesinin_beybisi Deletedmom_7 30+3 yaniyorum sıcaktan 😵kıyafetler yıkandı bugün ütüleceğim .birkaç güne de hastahane çantasını hazırlayacagim bayram gelmeden bitirmek istiyorum ☺
Deletedmom_7 annesinin_beybisi benim de niyetim o yönde hastane çantası için eksiklerimiz var. Onları tamamlayıp öyle hazırlayacağım ama kıyafetleri dolabını hazırlayayım bari.
Elayfers Deletedmom_7 Ben izmirdeyim oturduğum yerde yapış yapış terliyorum temmuz ağustos bi hayli zorlu geçicek heralde 🥲 İdrar yolu enfeksiyonu ile boğuşuyorum onun dılında sıkıntı yom şimdilik bakalım devamında neler bekliyor bizi 😁
Deletedmom_7 Fatoscecen oyy Rabbım kolaylık versin. Aynı sorunları 15. Haftada yaşadım doktorum çok erken demişti serum yedim hastanede yattım bol bol dinlenin kasilmaya sebep olacak işlerden uzak tutun kendinizi.
Elvanguzel Deletedmom_7 teşekkür ederim inşallah 🥰 Pek sanmıyorum ama örtülerini yıkadım park beşik değil ahşap anne yani zaten kaldirali da 7 ay oluyor inşallah koku vs olmamıştır