FSCMK Nus_12 79 kilo oldum 10 kilo aldım ama benim kuyruk sokumum çok ağrıyor birde sürekli iş yapıyorum yorgun düşüyorum işim bittiğinde sürekli yatıyorum birde normalde de nefes darlığı problemim var çocuk olduktan sonra artıyor oda
Selcanmeral Deletedmom_7 28+0 bende izmirdeyim geceleri ayrı gündüzleri ayrı zehir oluyor sıcaktann çok zorlanıyorum allah sabır versin inşallah bize
Nus_12 FSCMK evet bende geceleri tikaniyorum iş yapınca yada ayakta durunca benimde belim ağrıyor hemen ufak ufak yapıyorum o yüzden isimi
Elis_Elya26 Tam 31 haftalik olduk ama gecelerii hiç uyamıyorum cok sıcak oluyorr bi rahatsızlik var uzerimde yatamiyoruumm
Arzutyfr 27+4 olduk. 66 kilo oldum 🤦♀️ Baya ağırlaştım, oturunca kaburgalarıma ağrı saplanıyor. Öyle olan var mı acaba. Henüz eşya falan almadım hala araştırma aşamasındayım. Kıyafetleri nerden aldınız acaba?
FSCMK Nus_12 ben temizlikçi almıyorum evime birazda temizlik konusunda titizim o yüzden çok yoruyorum kendimi hafta sonları da kayınvalidemgilin bahçelerine gidiyoruz orası da beni baya yoruyor ev büyük olduğundan mecbur orayı da temizle felan eve gelince pertim çıkıyor bebekte baya yük oluyor bu yüzden
Bayancorek Deletedmom_7 30+3 üz. Sırt ve kaburga ağrım var aşırı ve bu beni çok yoruyor, bir de sıcaklardan bunalıyorum. Eksikler vs. tamamlandı ama sadece dolabını alacağım o yüzden yıkamadım henüz kıyafetleri. 🌸🙏🏼
cileklicookie Deletedmom_7 24 canim ama 25 diyelim yarin 25 oluyoruz :) kocaelindeyim yillarca antalyada yasamis biri olarak hic zorlanmazdim bunca yil ama gebelik olunca cok zorlaniyoeum sicaklar mahvediyor enerjim dipte resmen Bel agrim cok var ama 2 gebeligimdede hep vardi o yuzden dinlene dinlene is yapiyorum 2 yasinda kizim var onlada vakit gecir derken aksam perte ayrılıyorum :)
Deletedmom_7 cileklicookie bel ağrısı bende de çok var malesef 🥺 bazen parol almak zorunda kalıyorum o da bir işe yaramıyor
Deletedmom_7 Ezgi_Mercan olmaz aslında ağustosun ilk haftaları gibi yapın. Ben kendime güvenmedigim için bu ay yaptım
Deletedmom_7 Fatoscecen geçmiş olsun risk neden dolayı var sorması ayıp. Mardin burdan beterdir güneydoğu sıcağını düşünemiyorum 🥵
Fatoscecen Deletedmom_7 çok teşekkür ederim. Sancılarım oldu bel ağrısı bide kasılmalar var, doktorum erken doğum riski var dedi ciğer geliştirici bide serum verdi 10 gün snra tekrar gel dedi bekliyorum
Deletedmom_7 Kubraonurdmr ben de uyuyamıyorum benim de sağ tarafımı çürüttü beyefendi 😂😬 sabah erkenden uyandırıyor. Sizin cinsiyet ne?
Kubraonurdmr Deletedmom_7 benimde erkek 😅 gündüz uyuyor paşam akşam başlıyor doğunca da böyle olmazlar inşallah 😂 Deletedmom_7
EsraBaykara Deletedmom_7 bugün 29+6 :) koca kız oldu hıçkırıyor bile :)) bizim hazırlıklar tamam. Bi son ay çikolatasını hediyeliklerini sipariş edeceğim o kadar. Yıkama ütülemeyi çoook erken hallettim ben . Evim serin, çok bunaltmıyor Allah’tan. Tek şikayetim sırt ve mide ağrıları 😮💨😵💫
Deletedmom_7 Fatoscecen oyy Rabbım kolaylık versin. Aynı sorunları 15. Haftada yaşadım doktorum çok erken demişti serum yedim hastanede yattım bol bol dinlenin kasilmaya sebep olacak işlerden uzak tutun kendinizi.