Oylesine6161 35 haftalık hastane kontrolü için gelmiştik ki doğumla sonuçlandı:) elhamdülillah bebeklerim iyi yanımda sadece biraz minikler emmiyorlar Allah bekleyen herkese kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ceylankuru Oylesine6161 çok sevindim sağlıkla buyusunler inşallah kaç kilo doğdular kuveze girdiler mipeki
Betulpoyraz Oylesine6161 çok geçmiş olsun sağlıkla büyütün inşallah. Bende 35. Haftayım erken doğum riskinden dolayı yatıyorum sizin sikayetiniz neydi neden yatırdılar sancı mı çıktı
Oylesine6161 Ceylankuru çok şükür küveze girmediler 2280 2230 doğdular 2. Gün bugün 1900 1980 düşmüşler
ArasBulutun_annesi Oylesine6161 bnde tam 35 haftalığım bugün erken doğum gözüküyo normal mi doğm yaptınız sezeryanmı
Aysekalkan Oylesine6161 oy bide ikiz memeleri hiç kapatma😊elinden geldiği kadar emzir çenesi yorulur birde emerken uyur günü dolana kadar çok sabret sonra düzene girer
Gny18 Oylesine6161 hey maşallah kiloları da iyiymiş hiç canını sıkma 40 çıkana kadar bi bakmışsın buyumuşler emmeleri de duzelmiş. Gözünüz aydın selametle buyusunler hayırlı evlat olsunlar inşallah.
Oylesine6161 Betulpoyraz amiiin inşallah herhangi bir şikayetim yoktu bebeklerden birinin suyu bitmek üzereydi nts de ağrım çıkınca bekletip riske atmayalım dedi doktor
Mirzanin_annesi2018 Oylesine6161 neden doğuma aldılar sizi sorun neydi acaba bnmde ikizlerim olcak. Sağlıkla büyütün bebislerinizi
Aysekalkan Mirzanin_annesi2018 35ve sonra normal bacım ikizler çok durmuyo zaten sağlıklı olsun Yeter hiç korkma sitrese girme arkadaşa dediğim gibi siz uyuyor diye pest etmeyin normal bebek 2saat uyursa onlar 4 5saaat daha fazla uyuyor ama siz her 2saate bir saat kadar emzielisiniz bir saat evet o bir saatte yarım çay bardağı an ca emer çok çok yorulurlar yavaş yavaş emer uyuya uyuya☺️
Oylesine6161 Mirzanin_annesi2018 ikizlerden birinin suyu bitmek üzereydi bu şekilde iki hafta geçti 35.hafta da riske atmayalım diyip aldılar
Oylesine6161 ArasBulutun_annesi sezeryanla oldu devlet Hastanesi’nde yaptım burada ne şekilde olursa olsun çoğul gebelikler sezeryanla alınıyor
Aysekalkan Oylesine6161 35leri görsek bizde inşallah kaç kilo oldu önce sağlık durumu iyi olsun gerisi kolay o şimdi kendini hala anne karnında sanar günü dolanakadar sürekli uyur ama sen sabırla amzirmeye çalış biraz zor oluyor ama bir ay sonra düzene girer o bide çabuk yorulur emdi diye bırakma bir saati bile bulur emmesi gercekden 30haftalik bir cadı büyüttüm ben ilk günler emzirmek ne çabaladım uyusa hiç uyanmasa😇
Oylesine6161 Aysekalkan görürsünüz Allah’ın izniyle bende hamileliğimin ilk ayıdan beri 27 görsem 30 görsem diyerek geçirdim çok şükür 35 gördük. Sezeryan olduğu için çok fazla ilgilenemiyorum bebeklerle inşallah kendimi toplar toplamaz emzirmek için çabalayacağım :)
_momy_ Oylesine6161 ay gözünüz aydın kavuşmuşsunuz benim de 35 erken doğum riskim var yatıyorum sürekli doktorum iki hafta daha içerde tutmamız gerek dedi