Tiredmother AyazAdamom hergün muane olmaz dün kesede bi sıkıntı yoksa bugünde yoktur dedi olsa bile ben ilaçla iğneyle durduramam dua edelim sağlıklı bi gebelik olsun seninle kalsın dedi. Uyuşmazlık iğnesi vurulucam onun dışında istirahate devam
Zelihaaaa Tiredmother 6+6 haftalk hamileyim kanamam oldu 2 kere hastaneye yatıs yaptm düşük tehlikem var benmde kalp atısnı duyamadk 1 hafta snra gidicem inşaALLAH bi sıkntı olmaz
07tugce61 Tiredmother ben 10haftalık gebeyim ve bu haftama kadarda sürekli çamur gibi çok koyu nadir açık kahve lekelenmeyle devam ediyoz bebekte kesede allaha şükür hiç bişey yok korkma hayırlısıyla sağlıkla gelicekler inş
Tiredmother 07tugce61 içimi rahatlattın valla bitti şuan kanamam yok ama bebeği görene kalp atışını duyana kadar tetikte olurum. Sağlıcakla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin seninde inşallah
07tugce61 Tiredmother inş ben 5hafta 4 günlük duydum kalp atışını baya ugrastı ama doktor duyurmak için baya hafiften duyduk şimdi oynadıgını dahil gördük suan kıpır kpır bi kac güne duyarsın sende