Budiss_Moms estağfurullah çok iyi anlıyorum endişelerini 😊 öncelikle bende çok duygusalımdır gözyaşım hazırda bekliyor benimde olsun güzel bir şey ağlamak içimizde tutacağımıza salıyoruz gidiyor 😂 hastane de pazar gününe denk geldiği için çıkamadım cumartesi ameliyat oldum doktorum istersen çık pazar dedi ama ben olmıycam dedi. Kimse olmuyor ya pazar günleri. İstersen bekle pazartesi gelir bakarım öyle çıkarsın dedi. Benimde biraz ağrılarım vardı orada da iyi ilgilendiler sağolsun hemşireler falan ağrı kesici yapıyorlardı daha iyi hissediyordum o yüzden pazartesi yi bekledim. Dikişlerim tam olarak hatırlamıyorum valla be zaman kapandığını yalan olmasın dediğim şey şimdi. Ama hemen geldim banyo yaptım dikişlerin üzerine su geçirmez bant yapıştırıyorlar. Zaten yapmasaydım kafayı yerdim 😂 Bebeğimi de hastaneden geldim ertesi gün banyo yaptırdım. Sütüm hemen geldi canım çok şükür. Çok yok malesef mama takviyesi yapıyorum ama ilk günler iyiydi sonradan bi azalma oldu. Hiç korkma psikolojik olarak da rahat ol geleceğine İnan gelir inşallah.
Ben pijamayla rahat ettim oturup kalkamıyorsun zaten rahat rahat bacağını kaldırmak pijamayla bence daha rahat. Bende tesettürlüyüm alt üst takım olarak kullandım.