Almiokumusokur Cennet-Kokulum biz 12. Haftada %90 kız dedi doktorumuz 16. Haftada ise kesinleşti şaşırdım sizin durumunuza doktorların görmesine gerek yok ki kemik yapısından ayırt ediyorlar aslında 🤷🏻♀️
Cennet-Kokulum Almiokumusokur Bilmiyorum canım bacakları kapalı göstermiyor dedi. İnşallah bir dahaki gittiğimde öğrenirim. 🤲🏻🤲🏻
Cennet-Kokulum Gulsumdamla Bende ilk oğlumu 18 haftalıkken öğrenmiştim. Hemen göstermişti kendini ama bu baya nazlı olacak belli 😂😂😂😅
Cennet-Kokulum ipek9 Hadi ya size büyük sürprizi var o zaman minnoşun 😂😂😍 Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻💕
Cennet-Kokulum seymataner7 Doktorum iyi aslında ya baktı bacakları kapalı dedi. Sadece kollarını oynatıyor. Bacaklarını açmıyor 😂😂😂
Cennet-Kokulum Canangnctr Bende devlete gidiyorum. Devletteki doktorlar emin olmadan söylemek istemiyorlar sanırım. Napalım bekleyecez🤦🏻♀️
Canangnctr Cennet-Kokulum bende bekledim hep 29 haftaya kadar artik alışveriş zamani geldiği için özele gitim ogrenmeye
Fatma0090 Cennet-Kokulum ayrıntılıya girmedin mi kuzum benim olanda inattı dun net olarak ayrıntılıda öğrendik 21 haftada
Cennet-Kokulum Fatma0090 Yok canım girmedim ayrıntılı ultrason baya pahalı dün gittiğim doktor yeşil alan açtı araştırma hastanesine randevu alabilmem için oda şansa alabilirsem 🥺