HSena38 Cennet-Kokulum benimki izin de alamadi ölümü gör bak söyledi mi diyor dedim yok yanına geleyim söylemediyse gelme diyor 🤣🤣🤣 Ayy sanki biz istemiyoruz 🙊
Cennet-Kokulum 29ayse29-34 Amin inşallah 🤲🏻🤲🏻💕 valla bitane oğlum var ellerinizden öper birde kızım olsun istiyorum hayırlısıyla sağlıkla inşallah 🤲🏻🤲🏻❤️
Cennet-Kokulum Seherbilgic Darısı başıma inşallah 🤲🏻🌸 Kızlar hep böyle oluyor galiba 😂😂 Şimdiden bize çektiriyorlar valla 😅
Nur-aday34 15+4 oldu cok nazlıyız bacaklarını kapatmış bizde göremedik sıktır kız olabilir dedi bi kızım bi oğlum var. Buda 3 son olacak inşallah 🥰
Cennet-Kokulum Nur-aday34 Maşallah Allah bağışlasın 🤲🏻💕 aynen benimki de bacaklarını kapatmış açmıyor. Hatta doktor baya detaylı baktı ama göremedi ya inşallah ilerleyen haftalar da öğrenirim.
Kubra_miray_szr Cennet-Kokulum normal canım 🤗🤗ben 26 da öğrendim bazen bacakları kapalıydı bazen doktor yanılma yapıyordu en son erkek olduğunu öğrendim şu an 29 haftalık olacağız doğuma 2 ay kalmış henüz bir tane hastane çıkışı tek almışım 🤗🤗😁😁
Cennet-Kokulum Kubra_miray_szr Hadi ya inşallah benimki o kadar bekletmez bizi 😂😂 Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim 🤲🏻🤲🏻💕
Canangnctr Cennet-Kokulum yine 22 haftaliksin canim ben 30 haftamda öğrendim kızmış oğlum 4 aylıkken hemen beli oldu 🤣🤣
Cennet-Kokulum Canangnctr Abooo yandım ben eğer kızsa 😂😂😂 benimde oğlan 4 aylıkken göstermişti. Bunda 2dir elim boş dönüyorum 🥲
Canangnctr Cennet-Kokulum özel hastane bakiyo devlet pek bakmıyo gitmeden 3 saat önce tatlı ye gel dedi öyle yaptim
ipek9 Biz cinsiyeti 16da öğrendik ama çocuğum yüzünü hiç göstermedi bize haftaya doğumun ver ama yüzünü hiç göremedik sürpriz olacak 😂
Cennet-Kokulum ipek9 Hadi ya size büyük sürprizi var o zaman minnoşun 😂😂😍 Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻💕
seymataner7 Cennet-Kokulum biz 13. Haftada öğrendik illaki bi hareketinde belli oluyo ya doktorunmu iyi değil
Cennet-Kokulum seymataner7 Doktorum iyi aslında ya baktı bacakları kapalı dedi. Sadece kollarını oynatıyor. Bacaklarını açmıyor 😂😂😂