Mahbube Kızlar bizim artık ayrıntılı ultrason vaktimiz geldi, İstanbul da hangi hastane de ve ne kadara yaptınız paylaşır mısınız rica etsem 🙄 devlette randevu çok zor 🤦
Dygsnkgl Mahbube cerrahpaşa tıp fakültesine randevu aldım perinatoloji prof dr ali benian online randevu alabilirsiniz ücretli ama ne kadar bilgim yok salı günü gidicem bende özel hastaneler çok pahalı tavsiye üzerine orayı tercih ettim
Gulistanhelin Mahbube ben yeni girdim şişli camisinin hemen karsisinda osman ozyurt cok ilgili bir doktor ilk kizimdada gitmistik bu kizimdada gittim sali gunu gittim muanesi 800 tl
Dogagumus Merhaba 22 temmuzda kısmetse detaylı ultrasona giricem 750 tl gop kadın sağlığı merkezinde randevum Haseki eğitim araştırma ücretsiz yapıyormul fakat biraz uğraştırıyormuş
arzum8683 Detaylı ile normal ultrason arasındaki fark ne acabA ya ben hiç girmedim doktor da yönlendirmedi hiç
Minnakyavrum arzum8683 fark yok ben daha dün girdim sadece normal usg beş dkakika ise bu bikac daha fazla bu kadar devlette yaptırdım uzun sürmedi bir şey de demedi normal deyip geçti rapor resim fan verdi bukadar
TeoMom arzum8683 Detaylı ultrason da bebeğin tüm organlarına uzuvlarına bakıyorlar canım normal ultrasondan çok daha farklı ve çok önemli bir şey mutlaka yaptırmak gerekiyor
ikkrk91 arzum8683 19 / 24 . Haftalar arasında bakılıyor. Kadın dogum uzmanlari perinatoloji uzmanina yönlendiriyor. Bebegin tum organlarina , ölçümlerine , kan akışına kadar ayrıntılı olarak bakiliyor. Ultrasonlar icinde en önemlisi acikcasi.
Minnosumm89 Minnakyavrum nasıl fark olmaz. Daha önce girdiniz mi yanlış bilgi vermeyin. Detaylı adı üstünde. Bebeğin kordonundaki damarların gidiş hızı bile ölçülüyor. Hamilelikte en önemli şey bununla öğrenirken birçok hastalık var
arzum8683 TeoMom. Bizim doktorumuz bizden hiç öyle birşey taleb etmedi şimdi 31 haftalık olduk çektirmek için geçmi kaldık acaba yoksa gidip kendim isteyip yaptırsammı bilemedim
Ayse_4646 Gulistanhelin 2017 yılında 200 TL vermiştim o doktora ne uygunluktu. çok iyi bir doktordu ama tavsiye edilir
TeoMom arzum8683 24 haftalık en son yapılma süresi en güzel 20-24. Haftalarda tüm organlara bakılıyor canım istersen bir doktoruna danış devlete mi gidiyorsun
arzum8683 TeoMom evet şehir hastanesi ama 31haftalık olduk doktorum hiç demedi atrıntılıya gir diye geçen dedim geç kalınmış ama bi ara randevu al git dedi şaka gibi niye yönlendirmiyon demi nasıl gebelk takibi bu anlamadım😒 geç kalınmış ama gidecem yinede😐
2Bebek1Anne Mahbube bağcılar meydandaki yürüyüş yolunun içinde olan yeni ilklim de şeker ve detaylı ultrasn 170 tl ye yaptırmıstım 2019 da 😃 bence çok yükselmemiştir 😇
TeoMom 2Bebek1Anne 2021 nisan ayında 600 olan detaylı ultrason 2022 Temmuz ayında 1000 lira olmuş şaka gibi🙈
2Bebek1Anne TeoMom evet bazı yerlerde çok pahalı ben yine kızımda yaptırdım yere yaptırmayı düşünüyorum 🤦🏼♀️