Aysenurtsr Pamukdeniz normal dogumdan sonra nasil toparlaniyor ki, aksine daha cok artiyor. 1 ay once normal dogum yaptim, dogum esnasinda cikti yine doktorum itti geri, son 1 haftadir oturmakta zorlaniyorum resmen yine basladi.
Pamukdeniz Aysenurtsr içeri neden itti ki kanama olur 😭 kan damarları akışı yenilendiği için kendiliğine gecebilirmiş öyle dedi doktor 😕
Asliiiiiii Pamukdeniz yani sonu hep ilerlediyse eğer cerrahi müdahale o öyle iktiirilince girecek yada bisure sonra kaybolacak bişey değil 🤣
Pamukdeniz Ahsennn dogumdan sonra bir iki aya gecebilecegi için hemen doktor önermiyorlar doktora sordum da ilerleyede bilir ama dedi korktum 😕
Aysenurtsr Pamukdeniz yok itince neden kanama olsun ki, ben kendim bile yapiyorum bunu. Baska biseyden mi bahsediyoruz acaba, cok yanlis biliyorsunuz siz :)
Asliiiiiii Pamukdeniz valla hemoroid yıllardır cekiorm hem dışarda hem içerde olmak üzere iki türlusü var ve geçecek bişey değil kaç Dr a gittim maalesef....🤔🤔
Pamukdeniz Asliiiiiii keserek yada patlatarak müdehale ediliyor ama zor birşey 😕😕😕 allah herkesin yardımcısı olsun 😕
Asliiiiiii Zehber baloncuk dediginiZ şey başka şeydir ben çocukluğumdan beri hemoroidden çekiyorum çok da Dr gezdim hemoroid meme ucu şeklinde ya içerde ya dışarda meme yapmış bagursh uzantısdr ya fazla ikinmaktan ya hamilelikten yada çok kabızlık yaşamaktan kaynaklanıyor , kendi kendine kaybolmaz aksine büyür
Asliiiiiii Zehber zeytinyağı kremler yağlar vs sürdukce sadece kanamayı ortdaan kladrrsnsz rahatlatır iyi gelir ama kalıcı çözüm değil maalesef benim doğuma 10 günden az var ve kac Dr a gittim duruma göre bakılacak belki de ben normal bekliyoum doğumu ama sezaryen olabilirsin diyorlar
Asliiiiiii Zehber iste mesela benim çocukluktan var hamilelikte büyüdu doğumda iyice büyüyo ister istemez , umarım sıkıntı çıkarmaz eger engel olacak şekilde büyükse zaten normal doğuma almıyorlar riske girmemek için
Asliiiiiii Zehber ileri derecede kabız olursan ve hemoroid büyükse kanama yapio, benim bitane küçük memeydi hamilelikte üç tane meme oldu düşün
Zehber Pamukdeniz vallaha her tuvalette sürüyorum ama bende kanama yok kuzum sadece sis küçük birşey ona iyi geliyor
Pamukdeniz Zehber bende de yok şükür kuzum doktor bana gerçek zeytin yağı ile Hindistan cevizi yagını karıstırıp pamuk koy demişti kuzu bugün baktım baya işe yaramış kulagı duymasın inmiş biraz 😇 dene bence
Zehber Pamukdeniz bende bir deneyim küçücük birşey ama rahatsız ediyor işte🙈🙈🙈zaten her an doğum da olabilir son 20 ama. Kanala girmişiz gelebilir sancılarım da var düşün bu satte uyandm sancıma sebep 🤣😄