Mükemmel bi duygu bebeğinizi gördüğünüz an ki hissiyatı size anlatamam. Ağrılı bi süreç malesef ama gerçekten acı eşiğim çok düşük olmasına rağmen ben bile dayandım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Henüz daha ayağa kalkıp yürümedim birazdan yürüyeceğim İnşAllah kolay olur 🥺 Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla ❤️
Sezaryen doğurdum
Cansucelen hayırlı olsun spinal sezeryan oldunuz sanırım nasıl geçti sezeryan acı hissi yada bişey hissettiniz mi?
Cansucelen benimde acı eşiğim çok düşük çok korkuyorum son 3 hafta kaldı doğuma
Cunponannesi88 acı yok ama göğüste bi baskı oluyo hafif ağrılı çok kolay diyemeyeceğim malesef ama çok zorda diyemem🥺☺️
Pyrz_07 biraz ağrılı bi süreç İnşAllah benimkinden daha kolay olur🙏 Korkutmayın kendinizi en zoru ayağa kalkmak ben bi kalktım biraz yürüdüm canım çok acıdı tansiyonum düşmüş bayılıcaktım ama dediğim gibi ben acıya hiç dayanamıyorum
Cansucelen tabikide kolay olamaz bir doğum bu çok zor olmaz inşallah rahat olurum
Cansucelen ayy ben kan verince bile bayılıyorum allah yardım etsin hepimize bi can dünyaya getirmek daha zordur
Pyrz_07 çok zor gerçekten ama hepsi geçip gidiyo daha 10 saat oldu ama ağrılarım bile çok azaldı Allah hepimizin yardımcısı olsun❤️
Cunponannesi88 amin İnşAllah ❤️