Fatmanurkarakoca Ipeksari57 doğumu orada mı planlıyorsunuz acaba bir de odalar tek kişilik ve babayı alıyolar mı
smg95 Fatmanurkarakoca sizin doğumunuza ne kadar var ben orada doğum yapmayı düşünüyorum, doğumdan sonra yazıcam inşaAllah bu tür şeyleri
Ipeksari57 Fatmanurkarakoca Doğumu orda istiyorum evet duyduğum kadarıyla da tek kişilikmiş refakatçi olarak kadın istiyorlarmış ama baba da Doğum sonrası bebeği hemen görmeye geliyormuş belli süre duruyormuş yanımızda
smg95 kadrfdan demekki öyle artık devlette cinsiyet söylenmemesi durumu falan yok, yazılanlara da göre
Gulergulmez smg95 yok hiçbir şey yazmıyor verdikleri kağıtta, sadece siyah üzerinde gölgeler olan bir kağıt, normalde özelde verdikleri Usg kağıdında yanda her ayrıntı yazıyor ama devlette verdiklerinde öyle yazılar yok.
Fatmanurkarakoca smg95 39. Haftamdayım 😬 her an gelebilir yakın zamanda doğum yapan birinden fikir almak istedim sizlerinde sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah
HurremSultan Fatmanurkarakoca odalar tek kişilik dogumhane katında. Yani anne tek oluyor odada. Diğer devlet hastaneleri gibi bütün kadınlar aynı odada catalda beklemiyorlar. Sonra bi kaç saat odanda bekliyorsun ben sabah doğurdum akşam beni odaya çıkardılar. Çünkü dogumhanedeki yatak rahat degil sedye tarzi olduğu için. Ben tek kaldım odada. Ama iki yana 3 kışilik odalar da vardı. Biraz şans işi sanırım. Birde babalar giremiyor sadece doğum sonrası 10 dakika görebiliyor bebegi. Ama şimdi Bi kaç kere girebiliyormus sanirim. Ziyaretçi saati yapmislar😊
smg95 Fatmanurkarakoca aa ben daha 37 yim siz benden önce tecrübe edersiniz heralde 😄 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaAllah
haklisinesracim smg95 ya sanırım artık söylemiyorlar. Ben de genel takibimde devlete gidiyorum cinsiyetini biliyor musun demişti doktor evet erkek dediler dedim tamam o zaman doğru erkek dedi. Biz normalde söylemiyoruz sonra başımız ağrıyor dedi doktor.
cileklicookie smg95 evet ben eah üniversite ve devlete gittim 3 kez kiz oldugunu bildigim halde sordum biz cinsiyet soylemiyoruz dedi 24+5 de devlette cok baski yapinca ya galiba erkek bilemedim dedi 😅 tamamen bastan savma bakiyorlar ultrason kagidi beli vermiyorlar kiloyu boyu vs nadiren soyluyorlar
HanifeAhmet smg95 doktorum gerçekten çok iyi çok tatlı bir kadın ama işte asistanı çok fazla ve aşırı kalabalık oluyor gidince ziyan oluyor tüm günüm hastanede geçiyor
Ays_cskn smg95 oglumda gittigim devlet oyleydi simdi kizimda gittigim devlet ilk tahmin uzerine soylemisti ki ben oncesinde ozele gidip ogrenmistim sadece devlet ne diyecek diye meraktan sordum ayni sonuc cikti
HurremSultan Gulergulmez doktordan doktora fark ediyor galiba 2 gebeligimde de gittim hep yazıyordu yazı çok net olmasa da bebegi de görebiliyorum. Yani bazı doktorlar pisliğine vermiyor sanırım. Ali hoca var onu orda tek geçerim. Dogumumu da o yaptı hatta şansıma çok sevindim onu görünce. Yani iyi doktorlarda var kötü doktorlarda. Mesela benim ilk bebegimde günlerim hep acilde geçiyordu. Orasi bile çok ilgiliydi. Ha evet bazen ters şeyler oluyor ama çok etkileneyek şeyler olmadı beni mesela. Bu beegimdr özele gitmenin tek sebebi eşimin refakatçi olmasını istemem. Onun dışında musamele çok güzel