NurM1 smg95 hastaneden hastaneye değişiyor sanırım kimisi eşiyle bile almıyor ben devlette cinsiyetini de öğrendim her gittiğimde bir yada iki ultrason resmî verdiler bunu demek istemezdim bir sağlık meslek lisesi mezunu olarak ama işlerine gelmiyor galiba
smg95 NurM1 çam sakurada muayene süresi daha uzun ve detaylı diğer hastaneye göre ama orada da böyle bir cevap aldım işte ya tecrübesi azdı yada cidden göremiyorlar bilmiyorum, işine gelmeyende çokturda
Dily_brr3 smg95 aynısını bir kaç gün önce yaşadım 23 + 3 üm bende ne kilosunu ne boyunu söyledi haftasına göre uyumlu diyip yolladı
smg95 Alparslanveannesii bu tür şeyler yaşayanlarda çok şimdi işte insan hep duyuyor sizde söylüyorsunuz, sanırım çok az kalfı devlette iyi ilgilenen doktor
smg95 Nesine bu tür üsluplar bir söylememesimdem daha kötü bence, aynen dediğiniz gibi keşke biraz empati yaparak konuşsalar
smg95 Tubam evet kötü değiller ama çok cevapsız kalıyor insan o kötü, benim doğumum yakın kaydım olsun diye de gittim ama ayrıyetten bir kere özele gidicem inşaAllah ayrıntılı görebilmek için
HanifeAhmet smg95 doktorum gerçekten çok iyi çok tatlı bir kadın ama işte asistanı çok fazla ve aşırı kalabalık oluyor gidince ziyan oluyor tüm günüm hastanede geçiyor
kadrfdan smg95 ayy ne kadar saçma yaa bana ilk doktorum 14. Haftada %90 kız demişti sonra detaylı ultrasonda da söylediler ikisinde de devlet Hastanesi’e gittim
smg95 kadrfdan demekki öyle artık devlette cinsiyet söylenmemesi durumu falan yok, yazılanlara da göre
Gulergulmez smg95 bana söyledi devlet hastanesi sorduğumda, İstanbul Pendik teyim.ultrasın kağıdı da veriyor ama hiçbir şey belli değil, vermese daha iyi, kağıt israfı😁
smg95 Ipeksari57 evet bende hastane olarak oradan kötü bir şey görmedim ama denk geldiğim doktor gençti de ondan da olabilir belki yoksa yoğun olmasına rağmen acele davranmadı üslubu da düzgündü sadece cinsiyet bakmıyoruz falan demesi garip geldi bakın sizde de olduğu gibi gayet devlette öğrenen çok
Fatmanurkarakoca HurremSultan çam ve sakurada doğumda ıdalar tek kişimi bir de baba istediği gibi girebiliyor mu acaba
HurremSultan Fatmanurkarakoca odalar tek kişilik dogumhane katında. Yani anne tek oluyor odada. Diğer devlet hastaneleri gibi bütün kadınlar aynı odada catalda beklemiyorlar. Sonra bi kaç saat odanda bekliyorsun ben sabah doğurdum akşam beni odaya çıkardılar. Çünkü dogumhanedeki yatak rahat degil sedye tarzi olduğu için. Ben tek kaldım odada. Ama iki yana 3 kışilik odalar da vardı. Biraz şans işi sanırım. Birde babalar giremiyor sadece doğum sonrası 10 dakika görebiliyor bebegi. Ama şimdi Bi kaç kere girebiliyormus sanirim. Ziyaretçi saati yapmislar😊