Ddmylmz Papatya0707 Ben doktor istediğinde de sağlık ocağına veriyorum sonucu eda hanıma atıyorum bir de bende idrar yolu enfeksiyonu var kontrol amaçlı
Derin2022 Ben liv de Tuncay hocaya gidiyorum mükemmel bir doktor Herseyi önceden bilip önceden önlemini alıyor ana tabi fiyat olarak biraz yüksek diğerlerine göre
twinsmom_27 Rojda72 bende gidiyorum kendisi Doç Dr ve perinatolog olduğu için fiyat yüksek 800 TL sanırım ben eski fiyattan gidiyorum doğum da 10 12 bin civari ama işinin ehli çok tecrübeli iyi bir doktor
Rojda72 Bende detaylı ultrason için gitim,sanırım kendisiyle artık devam edeceğiz , fiyatlar pahalı geldi ama öncelik sagligimiz
Derin2022 Pineapplemom kuzum nst hic girmedim idrar testini de hic orda yaptırmadım. Ama liv genel olarak pahalı bir hastane
Irmak23 Kubrayildizz evet eda hoca en iyisini yapıyor inanınki haftan ilerledikçe yumuşama oluyor o zaman çatı muayenesi çok daha kolay geçiyor ve eli çok hafif hissetmiyorsun fazla ilk bana eda hoca yaptı hissetmemiştim daha sonra başkası yapınca okadar acımıştı ki anlatamam zaten o zaman anladım eda hocanın neden geç yaptığını. Aslında herşey bizim iyiliğmiz için 5 ay oldu doğum yapalı yorucu bir doğum olmuştu doktor içinde ama iyiki eda hanım diyorum onun yerinde başka bir doktor olsaydı direkt sezaryene alırdı kesin
Irmak23 Ebrucum yaa canım bence eda hocaya gitmelisin bence bi dene şansını düşünsene 5 ay pldu doğum yapalı şimdiye kadar aklıma ne takılırsa whatsapptan yazıyorum cevap veriyor hiç bir sorumı cevapsız bırakmıyor
Irmak23 Pineapplemom lütfen rica ediyorum eda hanıma kötülemeye çalışmayın sonuşta her doktorun kendine has tavrı var ali hocayı övmek için eda hanımı kötülemeyin çünkü ona gidipte memnun kalan çok hatta bir ara geldi liv hastanesi başlığı altında hep eda hanım öneriliyordu
Pineapplemom Irmak23 ne dedim ki cogunluk ona gidiyor kaliteli bir markanin basic tshirtu gibi dusunebiliriz kotulemedim ben eda hanimi