Sevensevilen Papatya0707 çok değil benim . 😅☺️ Rahatsız ediyorsa doktora danış istersen aklında kalmasın
HanifeAhmet Sevensevilen valla bilmiyorum ne olacak böyle doğursak bir dert dogurmasak başka bir dert 😀😀
Ddmylmz Pineapplemom Ebrucum Eda hanıma bende gidiyorum ama herşeyi anlatıyor 9. Ayıma girdim şu ana kadar Bi şikayetim olmadı.
Ddmylmz Pineapplemom Nst ye bu hafta gireceğim fiyatını bilmiyorum bide idrar testini her ay sağlık ocağında verdiğim işin ekstradan acil olmadığı sürece hastane de vermedim şubat ayında 35 tl idi şuan bir fikrim yoktur
Papatya0707 Ddmylmz her ay idrar tahlili mi veriliyor canım ben 20.haframdayım ilk hafta tek vermiştim
Ddmylmz Papatya0707 Sezeryan da Normal de 5500 tl canım bir de anlaşma var ise %20 yok ise de orada fiyat konusunu görüştüğün kişilere söyle ben memnunum hastaneden diye %10 luk bir indirim uyguluyor
mercimekannesi27 Papatya0707 canım sağlık ocağına gidiyor musun gebelik takibi için normal de gidince orda da kan alınıyor bende 19+5 bir kaç hafta önce sağlık ocağı çağırıp kan idrar testi istedi
Ddmylmz Papatya0707 Ben doktor istediğinde de sağlık ocağına veriyorum sonucu eda hanıma atıyorum bir de bende idrar yolu enfeksiyonu var kontrol amaçlı
mercimekannesi27 Papatya0707 hayır ben ilk hamileliğimi öğrendim çağırdılar ilk izlenim için, sonra ikinci izlenim için 17 haftalık iken çağırdılar, doğuma kadar 2 kere daha çağıracaklar toplamda 4 izlenim oluyor
mercimekannesi27 Papatya0707 hem idrar hem kan istiyorlar genel kontrol için herhangi birşey var mı diye bakılıyor bir de tetanoz aşısı oluyor belli bir aydan sonra