La_Liberte Angel_ela1 eşimin yeğeninin ismi ve benim kuzenimin ismi ben koymuştum 🙈 ama çok güzel çok teşekkür ederim ☺️ 😍 Allah bağışlasın 🥰
La_Liberte mhndshnm Sozdar kuzenimin ismi 🙈 Nuda güzel ama seçeneklere koyacağım 🥰 teşekkür ederim 🙏🏻 😍
mhndshnm La_Liberte Son bir seçenek daha buldum bunun da anlamı çok güzelmiş Asmen gökyüzü demekmiş 😌 Sağlıkla gelsin inşallah
MerveAknc Prenses. (Arapça) Bir işte emir verme yetkisi bulunan kimse. (Arapça) Konuşan, söz söyleyen. (İbranice) Ağacın tepesi. (İbranice) 🌟 #Amira# 🌟 çok beğendiğim bir isim 🥰
La_Liberte mhndshnm ayy çok güzel 🥰 biliyorum bunu 🙏🏻 Ya benim eşim çok zor beğeniyor yoksa isim hazırdı 😅
La_Liberte Oznurcakir bu doktorlara şaşırıyorum valla 😅 neyse ki ben az çok anlıyorum çok şükür hiç kuşkum yok😅🥰 allahım tükürdüğümü yalarmışım bir de 🙈
La_Liberte Leylican en favori iki isim 🥰 ama Roza yı ben kuzenime koydum. Sarya için eşimi ikna edemedim 🥺
Oznurcakir La_Liberte saol canım benim hepimiz insallah sağlıkla ve hayırla kucağımıza alırız 🥰ben yatayım sabah sınavım var sonra görüşürüz 😎