Gizemsgumgum La_Liberte kejeden geliyor güzel huylu kız anlamı var yeğenimin adı çok da güzel huylu bir kız gerçekten 🙂
La_Liberte mhndshnm tam az önce arkadaş yazdı 😅 Arkadaşın kızının adı 🥰 anlamı çok güzel ama nedense ben sevemedim 🙈
Gizemsgumgum La_Liberte bilmediğimiz çok isim var ☺️ Biz de erkek ismi arıyoruz Kürtçe şimdilik aram’I beğendik eşimle, mir aram ☺️
La_Liberte Oznurcakir kız helbest deme eşimin en çok istediği isim ben istemiyorum ağır diye 🙈 ama diğer ikisi çok güzel canım 🥰
La_Liberte Gizemsgumgum benim çocuğumun bir adı da Mir’di 🥹♥️ Sağlıkla gelsin bebeğiniz ♥️Özelden yazayım tam ismini 🙏🏻
La_Liberte mhndshnm Sozdar kuzenimin ismi 🙈 Nuda güzel ama seçeneklere koyacağım 🥰 teşekkür ederim 🙏🏻 😍
La_Liberte Oznurcakir dayan valla allahtan bize beş dakika sonra yok yok kıza benzettim dedi de biz kıza hazırladık kendimizi hiç erkek düşünmedik 🥰
La_Liberte Oznurcakir 😅😅🥰 vallahi haklısın isim kalmadı ben olsam bana gıcık olurdum 😅😅 senin ismin de çok güzel ♥️
Oznurcakir La_Liberte valla diğer çocuğuna ama kaç yıl oldu bilmiyorum 😆eşimin kuzeninin esine de kız demişlerdi erkek çıktı doğumda tüm kıyafetler değişti 🥶
La_Liberte Oznurcakir bu doktorlara şaşırıyorum valla 😅 neyse ki ben az çok anlıyorum çok şükür hiç kuşkum yok😅🥰 allahım tükürdüğümü yalarmışım bir de 🙈