Mutluanne0 Kızlar testime bakar mısınız. Test bozuk olabilir mi 5gun kala testte silik çıktı Ertesi gün hiçbisey çıkmadı bugün ki testte çok az hayalet çizgi var foto aticm belki siz goremiceksiniz fotoda net çıkmaya bilir ama ben görüyorum 💁🏻
Gamzegll Mutluanne0 kuZum böyle çıkabiliyor bazen yok gibi görünüyor aslında tam adet gününde belli olur inşallah vardır ovülasyon mu gebelik testi mi bu arada
Deletedmon72737 Mutluanne0 bak bende de ayni oldu ertesi gun yaptım iki koyu cizgi ama kaybettim bebeyimi foto nasil atiliyor tarif edin ataym burdan bak moral olur belki senin içinde
Mutluanne0 mrvsrcn Hayırlısı artık ya düşük yaptım kürtaj oldum 6 ay olcak hala bişey yok canım sıkılıyor kafayı yedirtiyor bu merak
Gamzegll Mutluanne0 bebeğim iki gün daha bekle tam net olur bu gebelik testleri 15 dakikayı geçtikten sonra ikinci çizgini bazen verebiliyor yaşadım ben sen bir iki gün daha bi bekle
mrvsrcn Mutluanne0 valla hepimiz öyleyiz benim 10 aydır hiç gebelik oluşmadı bile 😕 bat 4 temmuz bende yaptım erken gebelik silik çizgi çıktı ama o testler hep bozuk oluyor 😕
Mutluanne0 mrvsrcn Bu ayda olmazsa diğer ay aşılama yapmak istiyorum çünkü kontrole gidiyoruz hiçbir sorun yok ee neden olmuyor o zmn demi üzülüyorum elimde değil.
mrvsrcn Mutluanne0 Rabbimin verdiğine de vermediğine de razı olduğumuz zaman feraha ereceğiz canım vardır b,r hayır vardır Rabbimin bir bildiği böyle düşün 🌺
Mutluanne0 Deletedmon72737 Rabbim nasip etsin tüm isteyenlere Canım Google ye happy mom fotoğraf yükleme yaz ilk gönderiye gir görürsün. Ben öyle yapıyorum
Deletedmon72737 Mutluanne0 foto nasil atlıyor pki aticam atamıyorum birde sakın stres yapma biliyorum elinde deyl ama cok kotu o stres bütün kadınların düşmanı