ipekveatlas Tubatuubaa ya ben ekstra bişey yapmadım ama her gün mutlaka 1 ya da 2 haşlanmış yumurta yedim her gece uyumadan süt içtim kuruyemiş vs baya yedim. son zamanlarda pek dikkat edemedim ne bulduysam yedim heralde birden aldı
Kbrakrs Tubatuubaa Her gün mutlaka peynir (kaşar/beyaz ) yerim. Bi tane muz yerşm soda içerim mutlaka. Bi tatlı kaşığı pekmez tüketiyorum kahvaltıda. Meyve yiyorum bol bol bi de salata. Ceviz fındık 🥰. Tam buğday ekmeği yiyorum bi de. Basit karbonhidratlar tüketmiyorum elimden geldiğince. Çikolata pasta tatlı beyaz ekmek uzak duruyorum paketli gıdalardan.
Tubatuubaa Kbrakrs ay hadi inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini canım çok güzel bekleniyorsun 😘
Sblonbs Kbrakrs bende 20.haftaya kadar 1 kilo almamıştım bu ara tartılmayı bırakmıştım bir haftada şiştim resmen bi tartıldım 5 kilo almışım 😞 22+6 da 535 grm çıktık, şu an 23+6 dayız umarım gelişimi güzel devam ediyordurda aldığım kilolar boşuna değildir 😕
cileklicookie Sblonbs 24. Hafta icinde 690-700 gr kadar dedi canim seker yuklemesi yaptirirken bakmisti doktor ne az ne cok ideal tam olmasi gerektigi gibi dedi. Arkadasimda 24 haftalik onada 1050 gr dedi onda gebelik sekeri cikti 2.5 hafta önden gidiyormus bebisi. Saglikli olmasi önemli coo kiloda iyi degil.. boyunu sormayi unuttum valla bende neyse onumuzde ki ay bakariz artik :)