Sblonbs Merhabalarr 23+2 deyiz ultrason ölçümlerine göre boy nasıl hesaplanıyor bilen var mıı, göbişleriniz çıktı mı, bebişleriniz kaç gram 😊❤️
ipekveatlas Sblonbs fl değerini 7 ile çarpınca boyunu bulursun bebisinin ben doğum yaptım ama 24+4de oğlum 750 gramdı
Sblonbs ipekveatlas son adet tarihime göre benimde 6 gün ileride gidiyor, böyle devam ederse acaba bizimde bebisimiz güzel kiloyla gelir mi ki 🤓
ipekveatlas Sblonbs insallah canım. bebim doğumum cok zor geçti ama:( iri bebek normal doğum olunca kötü bence ya
Sblonbs ipekveatlas kesinlikle, iri bebekte öyle bi sorun oluyo maalesef, bebeğinizin ileride gittiğini son adet tarihinize göre mi anlıyordunuz
ipekveatlas Merveilay ay yok kız ta 40+2te doğurdum 😂🤭 doğum yaptım ama 24. haftada ki kilosunu hatırlıyorum demek istemiştim
ipekveatlas Tubatuubaa ya ben ekstra bişey yapmadım ama her gün mutlaka 1 ya da 2 haşlanmış yumurta yedim her gece uyumadan süt içtim kuruyemiş vs baya yedim. son zamanlarda pek dikkat edemedim ne bulduysam yedim heralde birden aldı
Kbrakrs 24+5 de 1002 gr dı 😍🧿🧿🧿 tosbiğimmm anası gılıklı 🤲🏻. Bugün tam 26 haftamız doldu şükürler olsun. 6 kilo aldım 🥹
Sblonbs Kbrakrs bende 20.haftaya kadar 1 kilo almamıştım bu ara tartılmayı bırakmıştım bir haftada şiştim resmen bi tartıldım 5 kilo almışım 😞 22+6 da 535 grm çıktık, şu an 23+6 dayız umarım gelişimi güzel devam ediyordurda aldığım kilolar boşuna değildir 😕
Kbrakrs 3babymom Evet bebek 2 hafta olarak önde göründü ben de şaşırdım açıkçası. Sağlığı yerinde olsun da 🤲🏻 Doktorum iyi ya da kötü diye yorum yapmadı, devlete gidiyorum zaten öyle uzun uzadıya ilgilenilmiyor i.
Surprisebaby Biz 23 haftadayız 2 kilo aldım kilosu geçen hafta 500 küsürdü direk 30lu haftalara ışınlanmak istiyorum havalar ısınınca bütün modum düşüyor ya😢
Kbrakrs Tubatuubaa Her gün mutlaka peynir (kaşar/beyaz ) yerim. Bi tane muz yerşm soda içerim mutlaka. Bi tatlı kaşığı pekmez tüketiyorum kahvaltıda. Meyve yiyorum bol bol bi de salata. Ceviz fındık 🥰. Tam buğday ekmeği yiyorum bi de. Basit karbonhidratlar tüketmiyorum elimden geldiğince. Çikolata pasta tatlı beyaz ekmek uzak duruyorum paketli gıdalardan.