Kelebekk-0307 Deletedmom_85 zam gelse nolacak ki sanki daha gelmeden eriyip gidiyor ona göre bir oran belirtiyorlar zaten kimseye faydası olmuyor yani.
Deletedmom_85 Kelebekk-0307 insanlar asgari ücret açıklamasını beklerken, Yeni gelen zamlarla şoka giriyor çok komik 😁😁😁😁
Deletedmom_85 Cnslrsln zam falan yapmasınlar enflasyona alım gücüne çözüm bulsalar millet 2-3 bin maaşla da yetinir. İnsanlar sevineceğine üzülüyor asgari ücretin artmasına
Deletedmom_85 Şimdi de bahaneleri, asgari ücretin artışında, işçilerin işsiz kalmaması için orta yolu bulmakmış. Her şeye çözüm üretiyorlar maşallah. Ülke ekonomisi hariç
hayalannee Deletedmom_85 yazıklar olsun bu hükümete ısrarla tapanlarada.oh olsun bunlara müstahak dicemde olan bizlerede oluyor.
hayalannee Deletedmom_85 ahahha aynen haftada bir hersey 10 tl artıyor zaten en ucuz tuvalet kagıdı 16 tl lik olan şimdi 50 tl olmuş artık yani 😩
Deletedmom_85 hayalannee maalesef olan masum topluma oluyor. Ay Türkiye karışacak bu gidişle her şey sarpa sarıyor 🥺
Canpolat Deletedmom_85 Cumhurbaşkanı ne desin insanlara una susama tuza tereyağa hep zam geliyor adam malzemeyi pahalı alıp simiti 2 liraya mı satacak bunun malzemelerinin zamını kim yapıyorsa asıl onlara demek lazım simitçi ya da fırıncı ne yapsın canısı 🙂
Deletedmom_85 Canpolat kısaca alım gücüne enflasyons çözüm bulsalar böyle olmayacak onun bunun suçu demiyorum zaten. En büyük sıkıntı ülkenin ekonomik durumu 😵💫
hayalannee Canpolat ekonomiden anlamayan yönetemeyen çiftçiye destek vermeyen kendımıze ait fabrikalarımızı kapatan üretimimizi durdurup dış devletlerden alan baskana demicezde kime dicez.ülkeyi tek başıma yönetme yetkisi alıcam ama hesap sorulmayacak oldu
annesinin_beybisi hayalannee sorma . babanem tuvalet kağıdına göt bezi derdi😄 ulan bi göt bezine 50 lira para veriyoruz şaka gibi türk ekonomisi gerçekten rezillik. bu ekonomi maliye bakanları ya da artık bunların sorumlusu kim ise herhalde diplomayı bakkaldan aldılar başka ülkeler bize bir taraflarıyla gülüyordur.
Canpolat hayalannee bende onu diyorum zaten asıl una bile zam getiren Cumhurbaşkanı yapıyor bunların hepsini adam hiç dur der mi koyunlar da sanki Haşa Allah gibi taptılar hiçbirşeyin hesabını sormadılar adam bildiğini okuyor.Şimdiye kadar makarnalarla kömürlerle gözlerini boyadılar o zaman iyidi dicek şimdi mi kötü oldum alın size diyor işte 😀 şükür hiçbir zaman savunmadım o adamı ama tabi olan bizede oluyor .
Deletedmom_85 -MinikveAnnesi- çok komik insanların aklıyla oynuyorlar. Üç kuruşun haberini verecekler altı üstü ne uzun ettiler beeeeeeee😤