EbruKrhn Merhaba 6+4 haftalık hamileyim kesemi gördüm çok şükür ama kalp atışı için haftaya gitmeyi düşünüyorum kalp atışı duyulduktan sonra yapılan testler için geç kalmış olurmuyum??
ceymus7 EbruKrhn ben de 6+2😇😇 ben haftaya gidicem ben sadece keseyi gördüm doktor 7.hafta da gel bence o hafta en iyisi👍Zaten en yakın test 11.hafta☺️
EbruKrhn ceymus7 11. Haftada olan test ikili tarama heralde ben normal testleri diyorum şeker troid demir falan bakıyorlar ya 🙂 benimde 7+4 olmuş olacak haftaya randevu aldm gidicm inşallah iyidr🙏🏻
EbruKrhn ElifClk 5+6 da gittim ben keseyi görmeyi bayağı büyüktü ondan öncede görülebilirdi ama ben istemedim
ElifClk EbruKrhn bizde bugün 5+6 yız 🤰🏻 Hafta sonu hastaneye gideceğim inşaallah kalp atışlarını duyarım 💜
ozgecg ceymus7 merhaba,bana da doktor değerler yetişkin için normal fakat gebelik için ilaç kullanacağız dedi, kalp atışını bekliyoruz. Sen kaç haftalıksın? Düzelme oluyor mu
Esray435 Bende 4 hastalıkken gördüm keseyi doktor 6.haftada gel kalp atışları için dedi Pazartesi gideceğim bana biraz erken geldi ama inşallah duyabiliriz
EbruKrhn Esray435 bende oyüzden erken erken gidipte tedirgin olmak istemedim ama testler için de geç kalırmıyım diye düşünüyorum
Esray435 EbruKrhn bence tam gününde git canım erteleme riske atma babada erken gibi geliyor Ama olsun bi bildiği vardır ki o zaman gel demiştir
Haticekale Ben 5. Haftanın içinde gittim doktora keseyi gördü ama henüz embriyo oluşmamış dedi. 10 gün sonra gel bebeğide görürüz inşaallah dedi. Kese çok küçük dedi ayrıca tedirgin oldum
HalisEbruoban Haticekale canim kesenin cok kucuk olmasi normal daha bes haftaliksin besinci haftada keseyi gormeyen bile var 7 haftada kalp atisini duyarsin endiselenme