Kbramhmt FatmaErdur adet olmadiniz ama bekleyin bakalim yapcak birsey yok uzulmeyin hic herseyin hayırlısı
Mehtapkz mrvsrcn benimde bata 2 kaldi canim kaset test yaptim negatif bu aydan da umidi kestim sansimizi dier aylara insallah Allah’ım nasip ederse seninkinide heycanla bekliorm insallh guzel haberler verirsin bize canm
mrvsrcn Mehtapkz Rabbim hepizin yüzünü güldürsün canım regl olmadıkca umut vardır hep, bende o silik çizgiden umutlu değilim zaten bakalım adet günü olmazsam kan testi vercem
ogretmenHnmm mrvsrcn benim bat 7 temmuz. Catlamanin üzerinden bir hafta geçti beklemedeyim suanlik hafif sanci var ara ara da batmalar oluyor. Gebelik belirtisi olarak kabul etmiyorum artık hiçbir şeyi 😂
Mehtapkz mrvsrcn sana yazdgmda yeni yapmistm testi durdukca hayal mayal cizgi gordm ama sanki uyduruyormusum gbi hissediorum artik hayali cizgiler gormeye basladim Allah sonumuzu hayir etsin insallah 🤲❤️❤️🤰
Mehtapkz mrvsrcn birde merk ettgm acaba adetten once erken gebelk yapip yada kaset test yapip negatifi gorup adet gunu veya sonrasi pozitifi goren olmusmuya
ogretmenHnmm mrvsrcn valla hic deme canım ya ebru abla 17 gun sonra test yap dedi bayram iznine memlekete gidecegiz tam da orda oluyoruz 11 temmuza denk geliyor o da nasıl test yapacağım bilmiyorum 🤦🏻♀️
mrvsrcn Mehtapkz olmuştur ya benim bir arkadaşım adet günü kasette negatif gördü, adeti 3 gün geçince silik çizgi gördü şu an 30 haftalık hamile😚
Ezo25 mrvsrcn 4 Temmuz dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı . Ama ovulasyon testini kullandığım abla çatlamadan sonra sayıcan 15. Gün yapcam yanlış hesap yapıp yapmışsın dedi bakalım regl beklicez ama umudum yoıkkk
ogretmenHnmm mrvsrcn bu gidişle öyle yapacağım eve dönmeyi bekleyemem hatta ordaki hastanenin acilinde de kan veririm gecikirse resmi tatil olduğu için sağlık ocağı kapalı olur
Mehtapkz mrvsrcn insallh canm valla suan bakiorm silik bisey var ama artik regli beklicem olmazsam kan veririm direk
mrvsrcn Mehtapkz canım sanki varla yok arası gibi görüyorum bişeyler ama görmek istediğim için mi bilmiyorum