Mehtapkz mrvsrcn benimde bata 2 kaldi canim kaset test yaptim negatif bu aydan da umidi kestim sansimizi dier aylara insallah Allah’ım nasip ederse seninkinide heycanla bekliorm insallh guzel haberler verirsin bize canm
ogretmenHnmm mrvsrcn benim bat 7 temmuz. Catlamanin üzerinden bir hafta geçti beklemedeyim suanlik hafif sanci var ara ara da batmalar oluyor. Gebelik belirtisi olarak kabul etmiyorum artık hiçbir şeyi 😂
Mihrimahvuslat mrvsrcn 5 temmuzda internette baktım gecikmeden sonra çıkar demiş mecbur biraz daha bekleyecem ama olsaydı çıkardı ya çünkü burda gördüm kaset testte önceden silik bile olsa çıktı
mrvsrcn Deletedmom_85 ben beklemedeyim kuzum acaba test mi bozuk hayal mi görüyorum yoksa gebe miyim kafayı yeme aşamasındayım🤯 kimseye de diyemedim kendi kendimi yiyorum 😂😂
Mihrimahvuslat mrvsrcn bilmiyorum ya olsa çıkar diye düşünüyordum kardeşim de ısrar edip durdu rüyamda gördüm hamileydin falan kıramadım yapıyım dedim😒
Kadriyearslan Siz bu ay kazım hocada rahim filmi çektirmiştiniz değil mi ☺️ Noldu varmı gelişme test felan yaptınız mı ?🌸
mrvsrcn Mihrimahvuslat bence ya erken test yap ya da kan ver canım benim de kaset var elimde ama adetin geçmesini bekliyorum yapmak için
Mihrimahvuslat Kadriyearslan gecikmedim bir iki belirti var gibi artık 5 temmuzdan sonraki zaman yaparım.
mrvsrcn Mihrimahvuslat aynen canım Rabbimin verdiğine de vermediğine de razı olduğumuz zaman kazanacağız🌸
mrvsrcn Deletedmom_85 canım çalışıyorum gündüz gidemem akşam da eşimle gitmem lazım onu da emin olmadan heveslendirmek istemiyorum regl günüm bi geçsin bakalım
Kbramhmt FatmaErdur adet olmadiniz ama bekleyin bakalim yapcak birsey yok uzulmeyin hic herseyin hayırlısı