Selam kizlar.Beni burda hatirlayan elbet ki, vardir..ultrasonlarda bebegimin burun kemiginin olmamasindan kaynakli hep sendrom tewhisi konuldu.19haftada ogrendim boyle bir sorun oldugunu.Allah ne verirse dedim ve yola ciktim.Hic bir tahlil yaptirmadim aldirmayacagim icin.bazi kizlarla bu konuda konuwmuwtum..Ayrintili ultrasonlarda hic nir sorun gozukmedi..bir azcik icim rahatlamisti bir sorunu yok diye..evet kizim erken geldi 36haftada sezaryanla alindi.ilk dogdugunda bir sorun varmi diye sordum.bakiliyor dendi..sonradan galiba sorun degilde bir melek annesi oldun dediler..kendimi cok hazirlamiwtim bu konuda.cok arastirma yaptim.acaba olursa nasil bir yol cizmem gerekiyor diye..esim ailesi hic kimse kabullenmedi ilk ogrendigimizde.her kes kurtaj ol olmaz boyle nasil bakilir, nasil ederiz diye cok yuklendiler bana..Ama cok sukur kizim dogdu.EVET BIR DOWNLU MELEK ANNESI OLDUM😍😍 Dogdugunda o kadar guzeldi ki, her kes ondan konustu nasil guzel bir bebek diye.kimse downlu olduguna inanmadi ki, su an bile inanmiyorlar..Test vermemiz lazimmis bakalim sonuclar nasil gelecek..Ancak ben artik onu boyle kabullendim..Hayatima gelisi o kadar guzel oldu ki, inanamazsiniz..Ve cok sukur onu aldiripta onsuz kalmadim..Evet kizlar Rabbim her kese saglikli bebekler nasip etsin insAllah🙏Ancak boyle bir seyle karsilasan olursa beni hatirlasin..Onlar cok guzel😍😍 Benim seruvenimin de sonuna gelmis bulundum😍Sizleri tanimasam da her konuda bilgilendim tesekkur ederim hepinize💕💖