babybmom20 Durulay3 canım benimde iştahsızlığım hep vardı birde mide bulantım var mesela meyve yiycem dilediğim gibi yiyemiyorum çünkü biliyorum yedikten sonra çıkartıcağımı gebelikten önce de benim koku tat hassasiyetim çoktu hoşuma gitmeyen en ufak şeyde midem bulantım olurdu gebelikte olmasına şaşırmadım açıkcası nasıl atlatıcaz bende bilemiyorum
Durulay3 babybmom20 gerçekten Allah yardımcımız olsun yaa isteğimiz gibi doya doya yiyemiyoruz inşallah bir an önce geçer genede çok şükür neyapalım🥹
enakcs babybmom20 muzda çok işe yarıyor yiyebiliyorsan en çok onu öneririm ben yemekte yiyemediğim için günde 5 kere muz yiyordum hem açlık fazla hissettirmiyor hem bulantı önlüyor hem de bebeğe kilo aldırıyormuş çok halsiz kaldığımda şekerimi düzenlemek için dondurma yedim soğuk zararlı ama tatlı olarak bi onu canım istiyordu 😂
babybmom20 enakcs muzu günlük bir tane yiyorum yani daha doğrusu her meyveden bir servis tabağına koyuyorum günlük olarak o sayede bir tane yemiş oluyorum ikindi ve gece arası yiyebildiğimi yiyorum o aralıkta çok bulantım olmuyor
Minisimb babybmom20 benimde boyum 162,kilom 47 idi.27 haftalık oldum 53 kilodayım.Bana kalırsa kilo almak istiyorum ama doktor bu kiloda bile bana dedikk zayifsin diye bişey demiyorum ama fazla kilo almamaya dikkat et, yürüyüş yap günde 1 saat dedi😂
babybmom20 Minisimb bende hep hamileyken kendimi kilolu görücem herhalde diye çok istiyordum ilk hamileliğim talihsiz oldu olmadı ilkinde de bulantım çok olmuştu bende almak istiyordum ama ilkinde düşük olduğu için şimdi kendim almak istediğimden çok bebek için istiyorum onun ihtiyacı olan şeyleri yemeye çalışıyorum doktorum da 12 kilo alabilirsin dedi inşaallah bakalım bebişler sağlıklı olsun da kendimden geçtim valla
Dyg___ babybmom20 43 kilo ile hamile kaldım şuan 36. Hafta 58 kiloyum. Normal besleniyorum özel yaptığım birşey yok. Son birkaç haftam kaldı işte çok şükür sorunsun sıkıntısız geldim buralara kadar 🙏🏻😊
Dark babybmom20 ilk haftalar geçince alıyorsunuz zaten. Ben 14-15 den sonra almaya başladım. Ekstra bişey yapmadım. Bulantılar geçince kendisini doğal oluyor zaten 48 den 46 ya indim Sonra 64 e çıktım Eğer zorlasaniz bu sefer şeker vs riski oluyor. Sağlıklı beslenmeye çalışın yeterli
Melegimin_annesi babybmom20 bulantılarım hamile kaldığım zamandan beri vardı şuan 20. Haftamdan sonra azaldı 24+4 haftalığım şuan birşeyler yedikce mide yanmam oluyor sadece
meraklibiri74 51 lr hamile kaldım şuam 59 34 haftalık hamileyim ben değil o kilo aldı herkes yemiyosun desede sağlıklı besleniyrm abur cubur tatli falan yemeğim için sanırım kilo almadım kendim