Ruveyda55 Kizlar 7 haftalk gebetim adet kanamasi gibi kanamam var parca parca biseyler de geliyor doktora gittim ultrasonda bebek gözüküyor kese de dusuk onleyici ilaclar verdiler ama cok korkuyorum asiri kanamam var
Ruveyda55 Larakaya gittim ebe kontrol etti dusuk önleyici ilac verdi ama hala kanama devam ediyor 1 hafta sonra gel dedi
Bybrs Ruveyda55 canım o ilaç progestan hem fitil hem hap ama sen git rabbim inşallah bir sorun yok dur olmaz acile git bence allah’ım evlatlarımızı bize bağışlasın
Sehrbnon122 Ruveyda55 ikiside aynı etki ama eğer o bile kanamanı kesmemiş ise bence hemen bi hastaneye git kuzum
Ruveyda55 Sehrbnon122 bir kere kullandim suan daha sabah gittim acile daha etki etmemistir belki diye düşünüyorum ne diyorsunuz
Elisallp Ruveyda55 günde kaç kere kullanıyorsunuz ki ben günde üç kere kullanıyordum ve fitil olarak ve çok sık kalkmamaya çalış dinlen lavaboya giderken kalk sadece
Kubra_miray_szr Ruveyda55 özel doktora git gece herhangi saate özel muayne için doğum doktor geliyor ama giris ücret o ayrı domtor kendine ayrı ücret aliyor benimde bir defa aşırı agrım olmuştu kalkamıyordum doktor aradım geliyorlar bekleme git hemen düşük olma ihtimali olur cunku parca parça kanama var
benimmdunyamm Ruveyda55 sen bir özel hastaneye git özel doktot gelsin baksın sana ebeye falan güvenme canım
Ahuum Yerimde olsam özele giderdim.1000 lik progestan iğne yapıyorlar bu durumda nasıl hapla gönderirlee