Merve-bulut Kızlar bebeğimin hareketleri vajinamda resmen tuvaletim yok ama hareket ettikçe tuvaletim geliyor aşağı aşağı bastırıyor ve öyle hızlı hareketler yapıyor ki canım acıyor normalmi bunlar yarın doktora gidicem inşAllah bir şey yoktur
kahvesever__ Merve-bulut kaç haftalıksın son ayalarda normal bende de çok oluyordu oğlum hep aşada baskı yapıyordu
Elfidam Merve-bulut bende 30. Haftadan beri oluyordu sanırım bebeğim pozisyonuyla ve kanala inmesiyle alakalı Şu an 38 e gireceğiz. Bende aynı hissiyi daha fazla yaşıyorum
Rabia-66 Merve-bulut Küçük yaramaza bak sen 🤣 kız dün’de benimki ayağıylamı ittirdi ne yaptıysa acıdı resmen karnım bence normal bunlar biraz yaramazlık yapmak istemiş
Merve-bulut @Elfidam insan korkuyor haftamda erken içimden bir ses bu kız çok durmicak diyor inşAllah yanılırım
uraz_ve_annesi- Merve-bulut 32. Haftadayım benimde aynı gidiyorum tuvalete 2 damla yapıp, çıkıyorum sinir oluyorum dışarı çıkmak hiç istemiyorum 5 dk yürüsem hemen tuvaletim geliyor
Merve-bulut @Rabia-66 benimki uyumuyor azıcık eğileyim güm diye vuruyor ve babasına aşık bir bebe büyütüyorum sesini duyunca başlıyor güm güm😂😂
Rabia-66 Merve-bulut Evet sese karşı aşırı tepki verebiliyorlar ilk oğlum babası aynı bunu merak ediyorum aceba kime benzicek 😃 eşim bana hava atıyo birinci bana benziyor işte ikincide benzicek gibisine çok gıcık oluyorum
Merve-bulut @uraz_ve_annesi- dışarıda tuvaletede gidilmiyor ama çok sıkışınca mecbur kalıyorum doğsalarda sağlıkla rahatlasak 😁
uraz_ve_annesi- Merve-bulut ben evimden başka hiçbir yerde giremiyorum tuvalete işin kötü yanı 🙄 hastaneye idrar tahlili verirken bile çocuk gibi 1 saat bekliyoruz 🤭😂😂 aynen öyle inşallah sağlıkla doğarlarda geçer şu zamanlar
uraz_ve_annesi- Ruveyda_baskapan bu haftalarda böyle demekki bir doğsalarda hem onlar hem biz rahatlasak sağlıkla 😂
Gulsumcavdar Merve-bulut Bende 34 haftalık hamileyim aynı durumdayım doğum belirtisimi acaba die korktum biraz bekliyim burada bişey yazan olur inşallah
Selma-gkt Merve-bulut aynı postu dün bende açtım normalmiş 24, haftalığız şuan aynı şeyleri yaşıyorum