Melkee Melkee Her gün bir iki damlada olsa anne sütünü çok onemsiyorlardı yani götürüyorlardı ilk başlarda süt gelmediği için ne yazık ki bir damlanın bile önemi fazla siz moralinizi yüksek tutun ki bebeğinize o enerjiyi gönderin
Ates1407 Hamisbirhemsire Milim milim artırıyolar benim sütümden içiyor 30 milime çıkardık demisti doktorumuz benim bebeğim erken doğdu o yüzden sorun oldu
Sargzl Bende dün doğum yaptım 3700 kiloyla doğdu nefes almakta güçlük çeliyor diye yeni doğana yatırdılar hiç almadım kucağıma doktor ilk başta 24 saat dedi dün ki hemşire 4 gün dedi bakalım bizi ne bekliyor bu arada 38+4 de doğdu
1prenses2prensyenigebe gamze443 bende yaşadım 3. Gebeligimde bı öptüm o kadar sonrası yok 1 hafta göremedim süt sağıp götürdüm kapıdan içeri verdim 1 hafta kaldı sonra çıkardık bebeğimi
Elif_81 Hamisbirhemsire merhaba benim de bebeğim 37 0 da doğdu yanıma getirdiler 1 saat kaldı emmeye çalıştı ama çok hızlı nefes alıp veriyor diye aldılar oksijen desteğine girdi daha sonra burada yetmiyor diyip daha iyi bi yoğun bakıma gönderildi orada entübe edildi 2. Gün makineden çıkarıp denediler 2 saat falan kendi başıma alabiliyor dendi şimdi arada makineye arada burnundan oksijenle deniyorlar bugün ara ara mama vermeye başlamışlar süt getiriyorum böyle bi durum da sizin görüşünüz nedir durumu nasıl ilerler süreç nasıl gidiyor hiç bir şey bilmiyorum