• Öneri
  • Hastaneye puset götürmek

Nurcanyks bende pusetle çıkardım, rahat oldu onunla koydum koltuğa direk

Nurcanyks asıl pusetle çıkartılır bebek boşver kimsenin lafına bakma şu sıralar ağzı olan konuşuyor çok denk geliyorum böyle o an içine nasıl sinirse öyle yaparsın

Nurcanyks bizim insanımız herşeye karışmayı ne çok seviyor ya istediğim gibi çıkarırım kime ne acaba 🙄

Nurcanyks pusetiniz varsa pusetle çıkarın tabi daha güvenli ve daha rahat olur.

Nurcanyks valla biz daha almamıştık o zaman puseti babynesti koymuştum arabasına ikimiz arkaya oturduk mecbur keşke qlsaymisim. Varsa götür tabiki naoicaksin bebek 6 aylık olunca mı kullanmaya bssliycaksin. Ay bu insanlar niye böyle ya 😆 düşün bebegim 10 gunlukken kosa kosa gidip araba aldım jxfgxuxgbx küçük de olsa kucakta tasinmiyor be gülüm 🥰😝

Hanımlar birde hangi puseti alalım benim doğuma 60 gün kaldı hala alamadım hiç fikrim yok birde şu pusetler hepsi standartmi yoksa aylık mi😊😊yeni doğan için yazabilirmisiniz

Nurcanyks benim kızım yazın doğdu cok sıcaktı pusete koyunca cok terliyordu annem yanımdaydı annem kucağına aldı çıktık hastaneden

Nurcanyks banada kucakta cikarmak sacma geliyor sanki emaneten elimde torba taşıyorsun. Hem puset daha guvenli ve konforlu

Pusetle çıkardım daha rahat oldu