Mehmet_fatma 35+5 haftalık hamileyim iki gündür çok fena diş ağrısı çekiyorum bunun için bı önerisi olan var mı?
maybeoneday Mehmet_fatma 27 haftalık hamileyim dişimde kırık var ve ağrısına dayanamadığım zaman doktoruma sorduğumda parol yada minoset kullanabilirsin demişti
Minikoanne Mehmet_fatma ay kıyamam ya bnde çok çektim yarım çay bardagı elma sirkesinin içine bir çay kaşıgı tuz koy gargar yap iyice dişine yedir direk kesiyor 🙏🏼 bide karanfil yagı oda hemen uyuşturuyor
littleangel22 Mehmet_fatma bende 39+2 oldum kaç gündür dişim ağrıyor doğuma gidince hem diş ağrısı hem de doğum sancısı cekicem Allah hepimizin yardımcısı olsun 😢🙏🤲
Amira maybeoneday 28. Haftaya kadar tedavi uygulanabiliyor. Riskli gebeliklerde doktordan kaşeli kağıt alınıyormuş yalnız. Tedavi olabilir diye. O da sadece devlet istiyor.
Mehmet_fatma Minikoanne tuzlu gargara yaptım aslında çok kısa süreli geçiyor sonra tekrar başa sirkeli denemedim
Minikoanne Mehmet_fatma tadı kötü ama iltihap kurutucu 2 hfta rahatlatıyor dene istersen karanfil yagıda alabilirsin bak oda iyi
Mehmet_fatma Minikoanne ithal kurutucu hamilelikte kullanılıyor mu hiç duymadım ama karanfili direk üstüne koydum karanfil yağı şuan evde Yok
Minikoanne Mehmet_fatma sirke tuz karışımı iltihap kurutucu özelligi var ben baya öle dayandım sonra baktım sürekli sirke tuz olcak gibi degil doktora gittim antibiyotik kullanıyorum çektşrcem inşallah
Mehmet_fatma Minikoanne denim bende inşallah bende faydasını görürüm diğerleride iyi geliyor ama kısa bı süre sonra tekrar başlıyor
Peri-algan Minikoanne kaç haftalık oldunuz ben de diş ağrısından ölüyorum auğmentin 1000 mg verdi korkumdan içemedim dişimi de çekmediler
Mehmet_fatma Amira 35+5 haftalık hamileyim onun dışında aciller de fln birşey yapamıyorlar mı parol serum gibi
Amira Mehmet_fatma malesef 28 i geçince yapılmıyor bildiğim kadarıyla. Yine de bi sorun kadın doğumdunuza. Onu bayan için yazmıştım. 1 haftası var bari gitsin özelde dolgu yaptırsın devlette sıra bulamaz zaten.
Amira Mehmet_fatma bide söylemeyi unuttum bi arkadaşım bana dişin ağrırsa kalsiyum iç tabi doktor kontrolünde. yada bi şekilde vücuduna al paroldan daha etkili oluyor demişti. Kırığa çürüğe pek işe yaramadı ama durduk yere ağrıyan ağrımı geçirdi açıkcası.
_edakrsu22 13 haftalık hamileyim 1 saattir dişim çok ağrıyor canım çok yanıyor 1 saattir ağlıyorum bu nasıl bı agri
Minikoanne Miraz tamam ilk başta öle oluyor gerçekten sizin için dedim bn beni 32 haftalıgım o bu zamana kadar getirdi ben söyledim yapması size kalmış 😘
tolbetulll Kızlar ağrıyan dişiniz dışında buz tutabilirsin birazda olsa rahatlatıyor , birde dişinizin ağrıyan yerine karanfilde iyi geliyor