Dilooke Pazartesi günü oğluşumla kavuşucaz inşallah.. Heycan korku karmakarışık bi duygu içindeyim kizlaaaarrrr. 🙃 9 ay ne çabuk geçti
asli_g01 Dilooke benimde 4 temmuz mu olur ondan önce mi olur yoksa ondan sonra mı olur bilmiyorum sancımın gelmesini bekliyorum artık 🙈 çok heyecanlı gerçekten. Sizin sezeryan mı ?
babysare Dilooke benim de 5 temmuz görünüyor doğum. 10 gündür 1 cm açıklıkla duruyorum nişanımda geldi 39 +3 olcam yarın hala tık yok nst de de sancı çıkmıyor 🙁
babysare Dilooke benim de 5 temmuz görünüyor doğum. 10 gündür 1 cm açıklıkla duruyorum nişanımda geldi 39 +3 olcam yarın hala tık yok nst de de sancı çıkmıyor 🙁
yeliz007 Dilooke Bizim de doktorum bugün 4 Temmuz yatışını yapalım dedi bugün suyum geldi sancım ara ara oluyor bekliyorum 😀
Tubaberen Dilooke Bizde nasipse 4 temmuzda oğlumla kavusacagiz🌸🤍Allah hepinizin yardımcısı olsun. Ben genel ezeryan olacağım siz.
Beybilicop Dilooke sancı bekliyorum ben de gelmezse 4 temmuz doğumumuz saglıkla gelsin hepimizin yavruları
Berenibeklerken Dilooke ben de pazartesi kızımla kavuşucam inşallah 💞 ayy şimdi geriye bakınca çok çabuk geçti gerçekten ama şu 3 gün hiç geçmicek gibi geliyo çok heyecanlı 😄