Nurgul_nurgul Erken doğum yapan arkadaşlar belirtileriniz neydi doğumunuz nasıl oldu acaba 28+1 deyiz doktorumuz rahim ağzı uzunluğu sınıra ulaşmış erken doğum riski var dedi 😞bilgilendirirseniz tecrübeli anneler çok sevinirim
Hamisbirhemsire Nurgul_nurgul kiminin dinlenmekle uzuyor arkadaşımin 2.3 cm den bir ay da 3.4 e çıktı Başka arkadaşım da 2cm ile öğrendi o şekilde zamanında doğurdu ama.yemegini bile yatağında yedi
myangelson Nurgul_nurgul benim serklajim var sürekli yatıyorum bende sende sürekli yat bence ayakta kaldıkça bebek baskı yapıyor rahim ağzını iyice kisaltiyor sen mümkün olduğunca uzanmaya dikkat et canım
tazebiranne_hg04 Nurgul_nurgul bol dinlenin progestan da verirdi aslında yakınımda böyle olunca progestan iğne ve bol istirahat vermişti
Nurgul_nurgul Hamisbirhemsire ayy inşallah benimde öyle olur 3 çocuğum daha var illaki kalkmam gerekiyor ama yinede uzanıp dinlenmeye çalışıyorum inşallah zamanını bekler kuzum
Nurgul_nurgul tazebiranne_hg04 bana sadece kanamam olduğu için kan uyuşmazlığı var bizde onun iğnesini yaptılar birde magnezyum verildi başka bişey vermediler hem acile hem özelde kendi doktoruma gittim
Zynpcbi Nurgul_nurgul 32 haftada progestan verdi size de verilmedimi 36 ya kadar kullandım 37 olduk çok şükür bol bol dinlenin yorulmamaya çalışın geçmiş olsun
Nurgul_nurgul Zynpcbi teşekkür ederim yok verilmedi hamileliğimin başında da ilk iki ay sürekli kanamam oldu o zaman kullanmıştım progestan
Nurgul_nurgul myangelson çoğunlukla yatmaya çalışıyorum inşallah zamanında sağlıkla kucağımıza alırız kuzularımızı
Ball1903 Nurgul_nurgul Benim 28.haftada 15 mm düştü sonra ilaç iğne ve ful yatmakla 30.hafta 27 mm yükseldi iğne ve progestana devam ediyoruz sadece bir tik daha ayaga kalkiyorum temizlik falan yapmıyorum kendi işlerimi sadece görüyorum bilemedim hiç bsy vermemesini rahim ağzı zaten bu haftalardan sonra kisaliyor
Mucizem23 Nurgul_nurgul canım hem progestan hem proluton iğne veriliyo benim hamilelgim sürece hep rahim agzı kısalıgım vardı 24 haftadan 36 geldim hala haftada bi iğne kullanıyorum