Asdas123123 Allah bildiği gibi yapsın öylelerini. Doktora şiddet olayını savunmuyorum asla ama şu tavırlara bak gel de saçını başını yolma işte. İnsanlar zaten meraklı değil hastaneye gitmeye kimse istemez hasta olup hastanede sizin kapınızda beklemeyi, herkesin zaten canı burnunda üstüne bi de böylelerinin triplerini tavırlarını çekiyoruz, insanın daha çok moralini bozup hasta ediyorlar resmen. Hepsini kastetmiyorum bazıları gerçekten aşırı anlayışlı oluyor aklına takılan her şeyi sorup için rahat çıkıyorsun odasından ama bazıları resmen görevini kullanıyor gibi. Kendilerinin değil yanındaki sekreterin 10 saniyede vereceği barkoda bile verdirmemek için uğraşıyorlar resmen. Bi de kadın yani karşısındaki hamile birini çocuğunun cinsiyetini öğrenme hevesini az çok anlayacak biri. Kaç kişi linçlemeye kalkar umrumda değil ama bazılarının cidden iyi bi dayağı hakettiğini düşünüyorum. Karşısındaki yaşlı kadın dediğini anlamadı diye güzel güzel tek tek anlatmak yerine tekrarlamak zorunda kaldığı için bağıran aptalları mesela.