Mervee3831 Kızlar kurban bayramında tatil 9 gün oldu ya hastanelerde mi kapalı olacak acaba bilgisi olan var mı ?
kuzucumoglum Mervee3831 bende bunu merak ediyorum ya doktor bana kontrole 3 hafta sonra gel dedi oda bayrama denk geliyor nasıl olacak bilmiyorum
Deletedmom_110 Mervee3831 özellerdeki doktorlar da olmayacakmış diyenler var zaten benim doktorum da Allah tan arıyor bi insan bu kadar tatil meraklısı olamaz kadın her haftasonu başka bir yere gidiyo ya bayramda doktorlar yokken napcaz bilmiyorum acil doktorları biseyden anladığı yok zaten stajer oluyor çoğu 🤦♀️🤦♀️
zeynepdurunun_annesi Mervee3831 benim hastanem 13-14 temmuzda normal çalışacakmış sadece bayram tatilinde nöbetçi doktorlar olucak
68Tazeanne Bugün mesaj geldi devlet hastanesinden ayın 13 ünde ki randevumun iptal olduğuna, doktorların çalışmayacağına dair
68Tazeanne Mervee3831 büyük ihtimalle çalışmazlar ama doktorunuzun numarası yok mu ya da hastaneyi arayıp sorabilirsin canım
Mervee3831 kendincebirii 37 haftalığım ben bayram tatiliyle 39 olurum heralde tamda kontrollerin sıklaştığı zaman
sena1223 İşte aradığım yerdeyım bayramın 3. Günü 9 ay 10 günü tamamlıyorum nasıl olacak bılmıyorum bı fıkrınız var mı normal deogum bekliyorum ya ters bısey olursa doktor olmazsa diye korku sardı benı
Ayse_4646 sena1223 acil bölümünden giriş yaparsınız özele gidiyorsanız kendi doktorunuza ulaşabilirsiniz yada nöbetçi doktor vardır
ikizlerinannesi97 Devlet takipli deilim ama Devlette kendi doktorunuz olmasa bile nöbetçi doktor olur diye tahmin ediyorum
Mervee3831 ikizlerinannesi97 bende devlete gitmiyorum da özellerdede illaki nöbetci olur heralde benim kansızlık sorunum ve tansiyon düşüklüğüm var bu doktor 2 bebeğimin de doktoru herseye hakim baska bir doktora derdimi anlatana kadar ohooo
Mervee3831 Deletedmom_110 belki arayınca gelir doktorumuz dicem de sanmam ya tatile gider ramazan bayramındada gitmişti bu bayram evinizde oturun hocam deyım kadına 😀😀😀
Deletedmom_110 Mervee3831 Ramazan Bayramında İtalya ya gitti 10 gün kaldi yarın sorcam bakalım bu bayramki planları neymiş😅aksi gibi bayramın 1. günü 38 oluyorum en az 10 gün doktor olmadığını sayarsak o ara olacak doğum kaç gündür bunu kafaya takıyorum bende hayırlısı olsun ya hepimiz hakkında
ikizlerinannesi97 Mervee3831 çook haklısınız benimde aynı durum 2 gebeliğimin doktoru senelerdir hiç başkasına gitmedim başka doktorda doğum yapmak istemiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı 🤲😊