Eldgrn Anneyedairr içini ferah tut sakın stres yapma kötü düşünme kafana takmamaya çalış başından beri hep iyi düşündüm ki iyi olsun yüreğini ferah tut
Deletedmom_51 Neseeli 10 üzeri kesin gebelik demeyin ben de adete iki gün vardı mide bulantısı ile anladım test verdim 23 geldi adet iki gün geçti 8e düştü sonra adet oldum zaten..
Neseeli Anneyedairr 3 günde bir baktırmaya devam et eğer iki katı artarak ilerlerse beta sağlıklıdır inşallah.. ☺️
Rkykymk Anneyedairr benim de 50 çıkmıştı 3 haftalıkken ama 2 gün sonra bi daha baktır. Muhtemelen gebelik oluştu ama sağlıklı mı kimyasal mı anlamak için değerin iki katına çıkması gerekiyor iki günde. Doktora gitsende oda hamile denilmez bu değere dicek
Deletedmom_51 minismom sağol canım.. malesef öncesinde de iki kere bebeklerimin kalbi durdu. Şuan 4.kez hamileyim kan sulandırıcı kullanıyorum haftaya kalp atışını duymamız gerekiyor normalde inşallah duyarız da sorunsuz ilerler inşallah🤲🏻
minismom Deletedmom_51 İnsallah duyarsınız canım benim kardesimde 2 dusuk yasadı 3. De kan sulandırıcı igneyle kucagına aldı bebisini bu sefer saglıklı ilerler sag salim alırsın kucagına insallah 😊 rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın
Merve201119 Anneyedairr bence pazartesi doktora gidin kan verin hem artışa bakarsınız birde doktor vitamin verir onları kullanirsiniz
15ysr11 Anneyedairr 2 günde 1 kan ver 2 kat artış varsa hesaplayıp 1500 ü geçtiğinde doktora git bence. Kanama leke vs olursa(olmaz inşallah) doktoru erkene al. Tebrik ederim bu arada sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah 🤲🏻🤗
Neseeli Deletedmom_51 geçmiş olsun sonuçta gebelikti ama, sağlıklı ise sonrası için artarak devam eder zaten, sağlıksız olunca işte düşüşe geçiyor beta.. Allah tekrar nasip etsin inşallah size.. ☺️