Gullsenn ya kafanızı bulandırmak isremem ama doktorunuz 37 ye kadar bekliyorsa demek ki bi gelişme söz konusu sonrasındada beklenir tabi ben bilemem bunu doktordan daha iyi ama benim başıma geldiği için söylüyorum benim de belli bi haftadan sonra hep ölçümler bir iki üç hafta geriden gelmeyw başladı bu ve çlk doktor değiştirdim neyse doktor katın çevrwsi gelişmiyor demişti ölüme kadar yolu var diyw korkuttu bwni 37 haftalarımda bir hafta sonra gwl çok küçük bile gwlişsw karın çevrwsi sıkıntı ykk dedi sonra gittik gelişme oldu allahtan ama o doktordan soğudum diyorum ki bu çocuk beslenemese hareket etmex benim gebeliğim iyi diyoeum almak için bana kötü şeyler söylüyo neyse sonea bi kaç doktıra gittim karın çevrwsinde birşey yok yapısal da küçük olabilir öünkü heryeri orantılı küçük dediler sizde 35 olmuşşunuz iyi araştırın ben ultrasın kağıtlarımı hep saklafım bakarım o haftalar kaç kiloydu ama ne biliyim ya artık güvenim sarsıldı doktorlara ama sizde gelişmese bile sıkmayın canınızı bu bebek sadece kilo almıyor diğer herşey gelişiyor çok şükğr 37 bile olsa allahın izniyle ciğerleri vs gelişmiş olur küveze girmeden çıkarsınız allahın izniyle