aleyulutas yeliz007 nasıldı doğum süreciniz bende sizin gibi aşırı panik yapıyorum aklıma gelince bile ağlıyorum 😅
hilal2022 yeliz007 benimde son günüm 6 temmuz belirtileriniz oldu mu doğum için bende gün sayıyorum gelmezse suni sancı vericek
_bugle_m123 yeliz007 ayyy çok sevindim Allah anneliii babalı büyütsün inşallah uzun sağlıklı huzurlu yılları olsun 🤲
Mihrimahvuslat yeliz007 yaaa kardeşimin doğum günüydü 14 yaşına bastı inşallah sende görürsün bu yaşlarını ve daha da güzel zamanlarını🤲🏻☺️
Brcnbysl eslemsi valla doğurmadım ama ben bile rahatladım okuyunca :) bizimde yakın doğumumuz oğlumla 🥰
yeliz007 aleyulutas korkutmak istemem Zorlu geçti normalde canı kıymetli biri değilim ama sancılarım uzun sürdü kuzum herkesin aynı olmaz tabi
yeliz007 hilal2022 evet canım oldu 1-2 gün önce karnım daha çok sertleşti ve aynadan baktığımda inmiş olarak gördüm nişan geldi ve suyum geldi
aleyulutas yeliz007 benim de bi anda karnım aşağı indi 36 haftalığım şuan, iki gündür akşamları kasılmalardan oturamıyorum bile sürekli evin içinde dolanıyorum, yarın hastaneye gideceğim inşallah erken doğum değildir gerildim baya bi
Damla1995 yeliz007 sicK duş almanın etkisini gordunmu 😊 gozunuz aydin sag saglim kavustunuz maşallah darisi diger bekleyenlere 🤲🧿