mrvsrcn @Mom0813 benimde bat 4 Temmuz canim sabah yapmıştım böyle çıktı https://imgyukle.com/i/ViBS3y
mrvsrcn Pemberuya insallah canim bu erken gebelik testlerine belli olmuyor geçen ay prodoctor markada bundan biraz daha silik görmüştüm negatifti, bu comfort days marka herkes bunu önermişti ama bilmiyorum 🤷🏻♀️ adet gününü bekleyip kaset yapacağım artık
mrvsrcn Pemberuya sevinemedim bile kimseye de bisey demedim deli gibi sabahtan beri buraya yazıyorum 😂
Pemberuya mrvsrcn ama bu testler yanıltmazki pek kuzum hiç hatta öyle denk gelmiştir ama üst üste yanıltacağını sanmam :) hakkınızda hayırlısı olsun inşallah regl tarihiniz ne zaman beklenen ☺️
mrvsrcn Pemberuya insallah nasip olur canim 4 Temmuz ama döngüm değişiyor 28-30 arası 30 a göre hesaplayınca 4 Temmuz
Mrsdogann Ben de reglden 2 gün önce yapmıştım. Negatif çıktı. Ama hamileymişim. Kaset testler daha doğru canım. Regl gecikmeni beklemen daha sağlıklı olur. Umarım sonuç istediğin gibi olur 🙏
Pemberuya mrvsrcn ayy benimde 12 sinde bende bir heyecanla bekliyorum inşallah vardır sizde de merakla hayırlı haberlerinizi bekliyorum ☺️
Mom0813 mrvsrcn yaaa o zman mucizeeee geliyooo deseneee maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin