Deletedmom_110 Oguzhanberraselina hastaneye gitmedim sağlık ocağına gittim canım yarın gidicem hastaneye çatı muayenesi var inş iyi geçer
Deletedmom_110 Gizemsgumgum son haftalar çok zor ya ayaklarım balon oldu resmen kendimi tasiyamiyorum artık oturmak kalkmak bile zulüm oldu bir gelseler artık ya
Oguzhanberraselina Deletedmom_110 evet canim ben dun gittim cati muanesi oldum 1-2 cm açıklık var normal doğuma çok uyumlu dedi kemiğin pazartesi gidicem bidaha bakip yatış vericek🤗😍😇
Deletedmom_110 Oguzhanberraselina Ayy çok sevindim senin adına 😍😍 inşallah benimki de normale uygun olur illa normal olacak diye kesinlikle diretmiyorum ama tabikie normal istiyorum 😊Hadi Hayırlısıyla inşallah kucağımıza alalım ❤️
Oguzhanberraselina Deletedmom_110 aynen canim bende illa öyle olsun diye diretmedim bebegimiz iyi olsun nasil gelirse gelsin iyi olalim insAllah 🤗😍
Yanne Deletedmom_110 36+4 üm canım bende ara sıra baş dönme sorunu bende yaşıyorum ama genelde tansiyonum düştüğü zamanlar dinleniyorum bi iki saat geçiyor bu ara çok sık olmaya başladı son haftalar diye sanırım sizede geçmiş olsun dinlenmeye önem gösterin 🌸
Deletedmom_110 Yanne Çok teşekkür ederim sağolun bugün tüm gün berbat geçti bu yüzden evde yatıyorum akşama kadar kendimi yordugum da yok son haftalar valla çok zor ya Allah kurtarsın hepimizi de ❤️
Deletedmom_110 Oguzhanberraselina Ayy gittim çatı muayenesinde bebeğim aşağıya çok inmiş kanala da girmiş kafası eline geldi açılmam yok ama her an gelebilir hazır ol dedi pazartesi tekrar gidicem bakalım hayırlısı ❤️ Çatı muayenesinden sonra sancılarım daha çok arttı nişan leke falan gelebilir korkma dedi
Oguzhanberraselina Deletedmom_110 ya valla canim ayniyiz bende gidicem pazartesi yatisim olabilir benimde çok sevindim ama ya 😍😍