Deletedmom_110 Kızlar fena başım dönüyor kendimi çok kötü hissediyorum neden olabilir acaba başına gelen var mı önemsemeli miyim sizce
hilalhanim Deletedmom_110 tansiyonunuza baktırıyor musunuz? Ve yeteri kadar dinlendiğinizden emin misiniz?
AysenurSeyma Deletedmom_110 bendede oldu aynı sorun 36.haftamdaydım bır anda baş dönmesı basladı ve tansıyonum normaldi dr gittim ve vitamınsız kalmısım omega magnezyum ve solgar gıda takvıyesı aldım suanda iyiyim 🌼 vitaminlerinizi düzenli kullanın bebeğinize geçmiş olabılır
Deletedmom_110 hilalhanim Daha baktirmadim birazdan bakacak yüksek çıkarsa hastaneye gidicem.aksama kadar evdeyim yatıyorum zaten yorgunluk vs yok
Deletedmom_110 kahvesever__ henüz baktirmadim birazdan bakacak insallah yüksek çıkmaz bu haftalarda çok tehlikeli ya
Deletedmom_110 AysenurSeyma Benim kan şekerim de düşük ondan olabilir mi acaba vitaminlerimi de kullanmıyorum magnezyum kullanıyorum sadece ağrılarım içim
Ormanmeyveli Deletedmom_110 baş ağrısı enseden gelen bir ağrı var mı ya da vücudunda ayaklarında şişme ödem
AysenurSeyma Deletedmom_110 uzmana görünmende fayda var cnm ben 2 saat dayanamamıştım baş dönmesine dr gitmiştim hemen
Deletedmom_110 Damla1995 kan değerlerim de düşük değildi en son ama şu an düşmüş olabilir inş tansiyon çıkmaz. Teşekkür ederim ❤️
Deletedmom_110 Oguzhanberraselina iyiyim çok şükür ya kan şekerim düşmüş normalde de hep düşük zaten çok şükür iyiyim şimdi😊
Deletedmom_110 Oguzhanberraselina hastaneye gitmedim sağlık ocağına gittim canım yarın gidicem hastaneye çatı muayenesi var inş iyi geçer
Gizemsgumgum Deletedmom_110 ben de 37 deyim bir haftadır bende de oluyor kan değerlerim normal çıktı doktorum ödem için tuzu kes demişti muhtemelen çok terliyorsun ve tuzu kestiğin için mineral kaybına uğradın demişti her gün maden suyu içiyorum ter ile attığım mineralleri almak için 🙂
Deletedmom_110 Gizemsgumgum son haftalar çok zor ya ayaklarım balon oldu resmen kendimi tasiyamiyorum artık oturmak kalkmak bile zulüm oldu bir gelseler artık ya