Hznpla Merhaba hamişler bu hafta cinsiyet öğreneceğim inşallah 🙏🏻 İsimli hastane çıkışı yapmak istiyordum ben baktığımda 270 tlydi şimdi baktım 420 tl olmuş bana çok fazla geldi sizler nerede ne kadara yaptırdınız yardımcı olur musunuz ❤️🥰
Sinmalts Hznpla ben 315 e yaptırdım içinde yastık kılıfı bile vardı Instagram Astral baby ye bakabilirsin kalitesi çok güzel ☺️
Azrasara ben 4lü yaptırdım instagramda @Asafın_dukkanı sayfasında kalitesini ve işlemesini çok beğendim
Hznpla Rehile içerisinde sadece yastığı yok demi ? Çok güzel olmuş sağlıkla güzel günlerde kullanın inşallah 🙏🏻 😍
Esmaaa33 Butikbebecikten 315 TL ye yaptırdım yastık da dahil henüz gelmedi ama bende burada iki arkadaşın tavsiyesiyle aldım istediğim tasarımda da yardımcı oldular 😍
esradgn123 Esmaaa33 İsimli onlu hastane çıkışı almayı çok istiyordum ama annem onlu hastane çıkışı almış İki tane onlu hastane çıkışı çok mu olur acaba 🤔 Beşli filan satılıyor mu illa onlu mu almak lazım 🙁
Hznpla esradgn123 istediğin parçaları yaptırabiliyorsun bence 10 lu varsa bir tanede 5 li yapabilirsiniz
sumelegi Hznpla yok ya isimli değil. Kendinden bi deseni var işte😂 10 parçaydı bıdı bıdı saçma sapan bir sürü şey var içinde
Sbm050421 Hznpla valla ben isimli olanları araştırdım 500-600 dü hiçte yaptırmadım 😅 e bebekten aldım hastane çıkışı bir de dantelli tulum aldım fotoğraf çekimi için bitti gitti 🥰
Hacisss Hznpla ben uniqon diye bir site var instagram da ordan 10’lu set ve bir adette kızıma tişört yaptırdım kargo ücretsiz 359 TL ye yaptırsam kızımda da aynı yerden almıştım kumaş baskı kalitesi harika tavsiye ederim