Sevilllllllllllllllllllll ilkimm2019 ben çok çektim sarı sarı çiş gibi akıntı 24 haftaya kadar falan sürdü enfeksiyon vardı bı turlu geçmedi en son yeşilimsi akıyordu otururken kalkarken yururken günde 10 kez kilot değiştirirdim tamamen idar yolu enfeksiyonu ile alakalı
ilkimm2019 Sevilllllllllllllllllllll Çok geçmiş olsun Peki nasıl geçti herhangi bir ilaç verdi mi doktor ben en çok enfeksiyonun bebeğe zarar vermesinden korkuyorum
Sevilllllllllllllllllllll ilkimm2019 açıkçası en son 3 günlük bı fitil verdi o işe yaradı ama sorun eşimden kaynakliydi galiba çünkü bende sürekli tekrar edince eşimi yolladım soktora ve o tedavi gördü sonrasında tekrarlamadi
Sevilllllllllllllllllllll ilkimm2019 tedaviden sonuç alıyordum 2 gün sonra tekrar başlıyordu cinsel yolla eşimden geçiyordu sanırım o antibiyotik kullandıktan sonra bende 3 günlük bı fitil kullandım ve birdaha hiç tekrarlamadi
ilkimm2019 Sevilllllllllllllllllllll Bilginiz için çok teşekkür ederim hiç bilmiyordum bu şekilde de olabileceğini inşallah bende de biter en yakın zamanda 🙏🏻