bsra-25 bazen bende yaşıyorum ama bu kadar yoğun değil bu kadar uzun sürmüyor bide neden oluyor bilmiyorum
Göbek deliğinde ağrı
benimmdunyamm dün biraz temizlik felan yaptım ondan herhalde eskiden bütün evi temizler yoruldugumu hissetmezdim şimdi 2 oda temizliyorum yorgunluktan akşama kadar yatıyorum
Suleercan45 anladım internette de öyle şeyler yazıyor daha geçen hafta gittim cinsiyeti öğrenmek ve kontrol için sürekli de ultrasona girmek istemiyorum. Teşekkür ederim cevabınız için
CiCi_BeBe_AnNeSi dinlendikce geçer umarım. Çünkü karın ağrısı gibi de değil rahatsız edici bı sızlama 😔
bsra-25 evet sanki oraya bişey batiriyolarmis gbi tuhaf bı acı
bsra-25 bende öyle çok iş yapınca birde kalcamin üstü ve bel arası bir ağrı var yuruyemiyorum
CiCi_BeBe_AnNeSi aynen öyle
benimmdunyamm bugünden sonra iş yapmama kararı aldım. Ama başak burcuyum ne kadar durabilirim bilmiyorum ☺️
bsra-25 ultrasona girmende bi problem yok radyasyon falan yaymiyo bebek için bi zararı yok gönül rahatlığıyla girebilirsin onada
Suleercan45 teşekkür ederim bilgilendirme için ☺️ haftaya kontrolum var ozaman sorarım bu göbek ağrısını da :)