zeynepdurunun_annesi Mucizem_00 30. haftada felan aldım trendyoldan kaynattım attım hastane çantasına 😂 göğüs hariç farklı yerlerde vakumunu denedim çok iyi çekiyo inşallah işe yarar
Mucizem_00 zeynepdurunun_annesi evet ben 18 haftamdaym erken aldm snrm ama naoay herşey artyıo bi yerden başlamak lazm :)
Sumiire Mucizem_00 almayı düşünüyorsan e bebekte indirime girmiş benim çok işime yarıyo ben tavsiye ederim 2 aylığız hayla kullanıyorum
Minigim38 21+5 haftalık hamileyim bende aldım çok kisiden duydum tavsiye ettiler memnun kalanlar coktu
benimmdunyamm Mucizem_00 valla bende aldım daha kullanmadım kolumda denedim nasıl vakumluyor diye güzel vakumluyor bir kere sıkıyorsin vakumluyor kendi sagiyor
eminegulbalci Mucizem_00 kesinlikle alınmalı. Sütü gerçekten arttırıyor ve bi göğüsten emzirirken diğer göğüsten boşa akmasını engelliyor
Fatma0090 Deletedmom83940 dolapta 3 saat buzlukta 3 gün derin dondurucuda 3 aydı sanrm yanlış hatırlamıyorsam
xuennee Ablama almıştım gebeliğinde. Muhtemelen ondan alacağım kullanmak için çünkü çok memnun kalmıştı. Pratik olduğunu ve rahatlattığını söylemişti.