EmineDefneGokce Mucizem_00 kızımda kullandım elektriklide vardı avent. Ve elektrikliden daha çok kullandım
zeynepdurunun_annesi Mucizem_00 aşırı övülen bir ürün ve kullanan herkes memnun o yüzden ben de attım çantaya inşallah hayrını görürürüz 😂
Sumiire Mucizem_00 almayı düşünüyorsan e bebekte indirime girmiş benim çok işime yarıyo ben tavsiye ederim 2 aylığız hayla kullanıyorum
EmineDefneGokce Deletedmom83940 yok canım elektrikli daha çok acıtıyordu. Mochiyi takıyordum kendi doluyordu elimle tutmuyordum bile
Mucizem_00 Deletedmom83940 bu daha kullanıslıymıs istersen araştır ben aldım düşünürsen e bebek te 164 TL bugun indirimde :)
goldumsu EmineDefneGokce bende lansinoh var ama oda mochiyle aynı sistemde. Taktığınız zaman ne kadar sürede ne kadar cc süt geliyor kendiliğinden. Benim sanırım sütüm azaldı suan damla damla 10 cc bile olmadı bayadır göğsümde
EmineDefneGokce Deletedmom83940 bence yanında bulunması lazım herkesin . Mesela kızımı emzirirken diğer göğsümden süt akıyordu mochiyi takıyordum ağzına kadar doluyordu. Sütü ya kızıma veriyordum ya da buzluğa
heyecanlianneeee Yani bir hastalık hali bir ayrı kalma durumunuz yoksa yani özel bir durum yoksa sağma aletlerine pek gerek yok. En sağlıklı sağım elle sağımdır. Yani arada bir sağım yapacaksanız elle sağın derim. Elle sağma videolarına bakın
Deletedmom83940 EmineDefneGokce peki bir de şunu sorayım sütü sağdık poşete koyduk buzluğa ne kadar saklayabiliriz anne sütünün raf ömrü yoktur herhalde
Fatma0090 Deletedmom83940 dolapta 3 saat buzlukta 3 gün derin dondurucuda 3 aydı sanrm yanlış hatırlamıyorsam
EmineDefneGokce goldumsu ben cc falan hep unuttum kızım 2,5 yaşında canım malesef hiç hatırlamıyorum . 🥲kızım memeyi erken bıraktı hep sağdım ben 7. Aya kadar sonra bitti. Tadına bak bakalım sütün tuzlu mu normal mi . Bitmeye yakın tuzlu oluyor
zeynepdurunun_annesi Mucizem_00 30. haftada felan aldım trendyoldan kaynattım attım hastane çantasına 😂 göğüs hariç farklı yerlerde vakumunu denedim çok iyi çekiyo inşallah işe yarar