ruveyda3849 Bugün kontrol için geldim ilk defa nst ye bağlandım biraz sancım çıktı ve bebek ultrasonda çok toplanmıştı. Serum veriyorlar 4 tane takılacakmış. Başına gelen var mı stres oldum biraz. 4 serum fazla gibi gelmiyor mı kulağa.
smnrsmnr ruveyda3849 35 haftayım dün gece hastane de kaldım. Bana da aynısını verdiler. Serum ve turuncu hap. Birde 2 doz ciğer geliştirici yaptılar. Sancım artmadığı için evde dinlenmeye gönderdiler. Açılmam yokmuş ama bende çok korkuyorum
Fundatercuman ruveyda3849 Çok geçmiş olsun serum hakkında hiçbir fikrim yok ama acaba belirtiniz var mıydı kontrole gitmeden önce? Yani hani nstde sancınız çıkmış ya siz hissediyor muydunuz bu sancıları?
Smnr_ensar ruveyda3849 33 haftalıkken hastanede kaldım 3 serum proluton iğne 4 ciğer geliştirici 8 turuncu hap :) bebeğe zararı olan şeyleri vermezler Allah’ın izniyle içinizi ferah tutun
Hafize27 @ruveyda3849 gecen haftaya kadar yan duruştu sezeryan diyorlardı pzt dönmüş normal bekleniyor şimdi tekrar dönmezse
ruveyda3849 Hafize27 aaa ne güzel :) bana da daha zor döner dedi doktorum ama bekeleyecez inşallah döner de ben de normal doğum yapabilirim.
Smnr_ensar smnrsmnr 35. Hafta korkulacak bir hafta değil bence ya yurt dışında 36. Haftada doğum yapıyorlar ve gayet normal karşılanıyor
smnrsmnr Smnr_ensar benğm tam 34+6da 2350 gram. Şuan 35+1 deyim. 5inde randevu var bakalım ne diyecek